Monday, December 14, 2009

Pencil Lines Sketch 102




Title: Here's Looking at You Kid

Another Sketch from the Pencil Lines Sketches blog. Lately, using these sketches, I'm able to whip out these layouts in under an hour. This page started out rather simple. I wanted the focus to be the close-up photo of Omar's features looking through the bubble blower wand. The shot is taken with my pro-level 70-200 mm lens from rather far away, so I guess the distance would explain why I couldn't get greater sharpness in the eyes (but it might be user fault :).
The title is from a famous 1942 movie Casablanca, which I just got the urge to watch again.

Technique: I rubbed a glitter glue (Stickles) on the bubbles (the irridescence doesn't show up on the scan); I punched the striped borders with a border punch. I placed a cascade of crystals to further echo the bubble theme. The large orange ring was cut out using the Coluzzle, the smaller rings are Quickutz dies--all backed with white paper.
Thanks for looking!
Irma

10 comments:

Jurgita said...

Wow. Kaip graziai ziurisi... Labai orginalus darbas.

Irma said...

Dėkui Jurgita....skrebas neoriginaliai originalus kadangi pagal schemą :D

Magic Rabbit said...

labai grazus LO..begalo kabina nuotrauka..ir tie atkartojami apskritiai..kaip visada zavinga :)

Agneja said...

super!! Kaip gerai pritaikei schemute! negaliu atsiziuret...

Neringa said...

Schemute ir spalvos man labai labai... Ir tos grotelės fantastiskai dera su oranziniais apskritimu apvadais... Bet...bet as vis tiek mielai nuimciau tas "groteles" nuo Omaro veiduko...

Miele said...

Oi koks burbuliuotas darbelis :) BEt labai dailus :) O kas ten per juoda juostelė su baltais užrašais? Speciali ar kažką pritaikei/pati darei?

Irma said...

Thank you ;)
Ačiū merginos ;)
Neringa: nusišypsojau perskaičius tavo komentarą dėl grotelių, kadangi būtent dėl jų man ši nuotrauka buvo skrepinama--be jų...abejoju ar net būčiau atspausdinus:)
Labai tinka temai kadangi atsako į klausimą kuom vaikas užsiima nuotraukoj?--pučia burbulus. Analogiškai palyginus, jei fotografuočiau amerikiečių futbolo žaidėjo portretą, tai irgi prašyčiau kad paliktų šalmą su grotelėm--be jo, neaišku kokį sportą jis žaidžia ;)
Simboliškai tinka burbulų grotelės dar ir todėl kadangi aprašymas apie vaiko asmenybę- jo jautrumą ir tokią savybę kad lyg laikosi atstumo/barjero nu kitų, taigi jis žvelgdamas pro groteles parodo savo tikrą asmenybę.

Miele: ta juostelė yra lipnios medžiagos--7 gypsies firmos "gaffer tape".

Živilė said...

Labai gražu....

Irma said...

Dėkui Živile (ir už aną žinutę ...labai praskaidrino dienos pilkumą. Jo, Mariukas ne pagal savo amžių- mes jį vadinam "mažasis suaugusis"...ne vaikiškas jis toks, nelabai moka net atsipalaiduoti ir vaikiškai žaisti, pavyz. jei bandau ką padainuoti, parymuoti kokias eilutes, ar pašokti tai jis "tvarką" atstato ir maldauja "STOP" kad kuo greičiau nustočiau..."laužosi" nerealiai jeigu suaugusie aplink jį kvailioja. Šiandien jo broliukas visas jo surinktas kortas išbarstė, tai jis taip rimtai pažiūrėjo į jį ir sako "Tu esi Crazy!!!" :D :D :D

Julie Tucker-Wolek said...

omygosh!!! these is soooooooooooooo amazing!!!!!! wow wow wow!!! GORGEOUS! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)