Monday, February 8, 2010

Hero Arts Clings Stamps: Poppy Background #CG140


Title: In a Blink of an Eye



Thank you Hero Arts for  these amazing line of 'Cling Stamps'!!! They are really durable, red rubber stamps, that cling to an acrylic block. The image of the stamp is printed on the surface, so as you're stamping, you can see the exact placement through the acrylic block. Since I'm not much of a card-maker, I couldn't resist using the 'Poppy Background' stamp on a traditional scrapbook layout. Although, for a great tutorial on embossed clear resist stamping technique, you must see this step-by-step video by Jennifer McGuire. 
For this page, I've used ultra fine black embossing powder. I've colored the inside of the poppies with an orange and red marker. Then, using a fine-tip glue pen, I outlined and shaded the outer edges of the petals. Finally, I've sprinkled crushed velvet flocking (by Doodlebug Design Inc.). You can't really see the velvety texture due to the artwork being scanned, but in real life it gives it great dimension and texture.
I've also incorporated some non-traditional product packaging into this page. The circle-punched cardboard element is really from a children's game. The text behind this punched shape is a large text stamp I stamped in black. The little bits and pieces inside each circular window say something about my son, or are there for a design purpose.
I named this page In a Blink of an Eye, because that's how fast these past 4 years have gone by. I remember, just as if it happened yesterday, the shot I took of Omar as a newborn. Now, looking at his recent photo, I'm shocked at how fast the time has gone by, and what a handsome little man my boy is (i'm biased here, but he is cute ;)
Thank you for looking, and your comments really mean a lot to me !

18 comments:

Irma said...

Translation for lithuanians:
Pavadinimas: Per akimirką

Nuostabūs Hero Arts štampukų gamintojai mane aprūpino štampukų asortimentu :) Taigi, norėjau pademonstruoti, bei pareklamuoti ką su mano "favoritu" štampu--aguonom nuveikiau ;)
"Clings" įtampai yra raudonos gumos. Jie nėra montuoti prie paduko bet prilimpa prie akrilinio paduko tad su jais štampuojama taip pat kaip ir su skaidriais/akriliniais štampais.
Mano darbely, štampuota ir embosinta juoda pudra ('extra fine' black Ranger firmos). Toliau nuspalvinau flomasteriais ir žiedlapių kraštus patepiau klijų rašikliu. Toliau, pabarsčiau raudono velveto pūkelio "flocking"(Doodlebug Design Inc. firmos). Nesimato kadangi skenuota, bet aguonų paviršius barchatinis.
Taip pat panaudojau netradicinę priemonę--skylėtas kartono likutis, tai ištiesų buvęs sūnelio žaidimas iš kurio išmušėme monetas. Tai tapo puikus būdas skylių langučiuose įrėminti įvairiausius niekučius: sūnelio inicialą, amžių, palinkėjimą, jį apibudinantį žodelį, ir t.t.
Darbelio esmė tai kad per akimirką mano kūdikėlis užaugo. Atrado tik vakar fotografavau jį rūsy, o dabar jis atrodo toks suaugęs, rimtas, išmintingas.

Pabaigus šį darbelį, pastebėjau kad skrebukas taip pat gali reklamuoti mano labai mėgiamus Kenzo kvepalus...čia tikriausiai pasamonė suveikė :D

Ačiū kad apsilankėte ;) Jei kas neaišku apie techniką ar pan. drąsiai klauskite ;)
Irma

Julie Tucker-Wolek said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwww! this lo is amazing!! love the photos and the flowers! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Agneja said...

Irma, fantastika! Labai labai grazu!

Linutukas said...

mmmmmmmm... koks grozis ziureciau ir ziureciau :)


zinoma ir ziuresiu dar ne karta :)

Miele said...

Kai skaičiau angliškai parašytą laiškutį skirtą Tavo berniukui, per kūną perbėgo šiurpuliukas :) Matyt daug jausmų įdėta. Labai man patiko. Aguonų grožis.. :) Ir tikrai, šioje nuotraukoje vaikinas jau toks didelis ir rimtas atrodo :o

Jurgita said...

Esu sužavėta ... Darbelis pritrenkiantis :)

Agne Audejiene said...

Irma, puiku! Aš visad žaviuosi, kokius prasmingus ir svarbius dalykus Tu pasakai per savo LO vaikams!

Kristi13 said...

Labai, labai gražu. Nėra daugiau ką ir pridurti

Neringa said...

Irma, gražus ir malonus akiai darbelis. :)

Anonymous said...

Wow!!! Aguona atrodo kaip gyva.... Tokia ryški, tokia išdydi... O ji kokia iš tikrųjų?

Taip, faktas, kad su tokia aguona ir tokiais štampukais įmanoma sukurti puikią Kenzo kvepalų reklamą (jie taip pat yra ir vieni mano mėgstamiausių...).

Bravo tau už tai, kad panaudojai tikrą detalę iš vaikiško žaidimo! Atkreipiau į ją dėmesį, labai atidžiai patyrinėjau, bet net nenutuokiau, kas čia per daiktas. :D Langelius padarei su išgaubtais plastmasiukais? Labai gražu.

Aiva

Anonymous said...

Pamiršau dar paklausti, kaip padarei tuos žalius taškelius pačioje lapo apačioje? Po raudonu borderiu?

...VitDeko... said...

neapsakomai grazu.. tiesiog ziuriu ir ziuriu..

Irma said...

Thanks for the comment Julie! :)
***
Ačiū merginos už (+) įvertinimus
***
Aiva, ten tas baltas skylėtas žaidimo likutis tai yra chipboard/ kartonas o ne plastmasė ;). Dar kvadratinių turiu iš atskiro žaidimo...nepagydoma aš - viską taupau ;)
Tie žali taškiukai tai yra atspausdinti ant tokios skaidrios borders/juostelės (Hambly firmos).
P.S. Tiesa...niekad nepasidalinom skaidrios, lipnios plėvelės spausdinimui (Iš Office Max kanceliarinės), tad susilauksi dovanų sekančią progą (bet prarandu viltį ar tu aplamai skrebinsi...(čia liežuviuko emotikas tiktų ;)
***
aguonos vaizdas nukentėjo kadangi susiplojo lyg blynas skenuojant. Realiai, ji atrodo lyg gyva gėlė atšokus nuo lapo. Man rodos kad pirkau tada kada abi nušlavėm Pat Catan's floristikos skyrių...tu nepirkai?

Aiva said...

Aguonų man neužteko, parduotuvėj jų jau tada nebeliko... :(

Aš skrebinu, tik buvau padarius pertraukėlę (čia atgal tau siunčiu emotiką-liežuvėlį). :)

Nagi tikrai, pamiršome pasidalinti plėvele, taip ir liko visa tau. :) Aš apie ją prisiminiau, tik kai jau parskridau namo... Ups...

Aš teisingai supratau, kad tas skylėtas daiktas yra ne plastmasinis, aš kalbėjau apie apskritimus, kurie skylių viduriuose - kaip tu juos padarei? Ar jie iškilūs, ar plokšti? Nes atrodo iškilūs.

Irma said...

Aiva,
aguonų tikrai neliko, ar tiesiog neieškojom? Duodi man idėjų dovanom ;)
Skylių viduriuose prilipdyti įvairūs epoksidiniai lipdukai, 'O' inicialas medinis, Nr. '4' metalinis, laikrodukas metalinis (7gypsies), taip pat panaudojau brads'us...vž, viskas skylėse su įškylom. ;)
****
Ačiū merginos už gražius žodžius ;)

Aiva said...

Nebuvo, ieškojom. :)

O dėl idėjų dovanoms aš manau, kad reikia ne taip daryt. Reikia man rimtai pagalvot apie tarptautinę mokėjimo kortelę. Vieną kartą. Galų gale. :)

Zivile said...

Kaip viskas dera čia. Ir tos aguonos, ir nuotraukos nuo leliuko iki pradinuko! Ir kokie gražūs žodžiai laiške. Va šito barjero aš niekaip neperžengiu - niekada nesumastau, ką parašyti :( O štai žiūrėdama kitų darbus iškart puolu iškoti teksto... Man ta žaidimo detalė labai gražu!

Irma said...

Živile, mes kokios panašios :) aš irgi visad kitų darbuose pirmiausia perskaitau tekstą. Kelis kartus netgi neįžiūrėjau skrebo žurnale fotografuotą skrebą, tai pasiėmus padidinamą stiklą bandžiau paskaityti kad pilnai suprasti apie ką tas darbelis. Man skrebas ne tik dekoracijos nuotraukom, bet ir istorijos papasakojimas, mano jausmų, minčių ir vertybių įamžinimas sekančiai kartai (ir sau pačiai ;).
Bet man atvirkščiai....rašosi ilgiausias laiškas, kartais apie nieko ypatingo o paprasčiausiai vaiko blakstienas:D, tad palieku tekstą kaip paskutinį žingsnį prieš užbaigiant darbelį. Kortelės parametrai diktuoja kiek vietos turėsiu rašymui, ir jei jaučiu kad neužtenka vietos papasakoti viską, tai atspausdinu laiškiuką ir pritvirtinu prie blogos pusės darbelio; Prisegu kokią juostelę ar tag'iuką su "pull' ar 'open' kad žinočiau jog aprašymas yra blogoj pusėj.