Friday, February 12, 2010

My Hero: (a primary color layout)

(click on photo to enlarge)
Title: my Hero

This layout was inspired by Cosmo Cricket patterned paper text border, which reads: You don't raise heroes, you raise sons. And if you treat them like sons, they'll turn out to be heroes, even if it's just in your own eyes. 
As soon as I read this text strip, I remembered that we took these action shots of Omar (Superman) for Halloween 2009. I love that sometimes I get inspired by a scrapbooking product, which develops a whole concept for the finished piece.
Technique: for a dynamic look, to make it appear as if Superman is flying up to the sky, I've tilted all the photos and elements on this page. The star I've traced using WordArt, cut out from chipboard and matted with silver sparkle paper. There's lots of layering with KI Memories lace star paper, pizza cardboard box, and Hambly Screenprints overlay.
Thanks for taking a peek!

14 comments:

Irma said...

translation for lithuanians:
***
Pavadinimas: Mano herojus
Visa darbelio kryptis ir koncepsija susiformino pamačius Cosmo Cricket gamybos, raštuoto popieriaus teksto juostelę (raudoną) ant kurios užrašyta:
Jūs neauginate herojų. Jūs auginate sūnus. Ir jeigu su jais elgsitės kaip su sūnumis, jie užaugs herojais, bent jau Jūsų akyse.

Perskaičius žodžius suvokiau kad jie tiesiog pritaikyti nuotraukom kuriose sūnelis esa Superman (Holovynas '09). Pati šį kartą neturėjau rašyti tekstą, kadangi šie žodžiai puikiausiai perteikia mano jausmus.
Techninė dalis: Dinamiškas vaizdas sudarytas diagonale išdėstytom nuotraukom, juostelėm, bei kitais elementais. Tokiu būdu atrodo kad Superman'as pasiruošia skrydžiui link žvaigždžių.
Panaudota daug įvairaus sluoksniavimo skirtingais popieriais: Languotas skaidrus pagrindas yra Hambly firmos, žvaigždių karpinys yra KI Memories Lace Cardstock, kartonas (picos dėžės likutis).
Ačiū kad apsilankėte ;)

Julie Tucker-Wolek said...

wowwwwwwwwwwww!!! this is gorgeous! loveeeeeeeeeeeee the colors, the photo and that journaling! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Irma said...

I believe I (your hubbie) took this photo. I would like credit for my work.

Irma said...

[ in regards to the imposter poster above ;) OK, my husband took these photos, happy?
(P.S. you should follow this blog and log in with your own username :)

Agneja said...

oj, ka aptikau ;)
toks neiprastas man nuotrauku isdeliojimas, bet viskas labai superiskai atrodo! Kaip gerai tu moki viska suderinti! ;) jauciu, kad si nuotrauku isdeliojimo buda kada nors liftinsiu nuo taves ;)

...VitDeko... said...

tikras supermenes mamos, supermeninio sunaus skrebukas :) super :) labai graziai viskas suderinta, spalvos, tekstukas, nuotraukos isvis labai idomiai isdestytos :)niekad neteko taip isdestytu matyti :) labai patiko :)

Loretari said...

labai patiko. Labai.

Loretari said...

labai patiko. Labai

Zivile said...

:))))))) Labai prajuokino komentarai :D Šeimyinis pasikalbėjimas skrebo tema :D
O skrebukas kaip visada puikus, suderinti simboliai ir gražios detalės. O citata tai iš viso (čia reikėtų emotiko su širdelėm :)) Ech, ir vėl pagalvojau, kad angliškai skamba geriau, nei lietuviškai.

Irma said...

Thanks Julie ;)
****
Ačiū merginos už komentrus ;)
****
Živile :)))) jooo, tas "šeimyninis pasikalbėjimas" tai kad paprašiau jo kad pažiūrėtų į šį skrebuką, ir vienintelis komentaras, kad nepaminėjau jog nuotraukos jo darytos :)
Man pavadinimai ir pasakymai labai gražiai angliškai skamba, bet kaip bandau išversti, praranda tą cinkelį...kaip sakoma: "lost in translation"--pamesta vertime.

Aiva said...

Ohoho, koks dinamiškas, ryškus LO! Visas dizainas labai tinka pasirinktoms nuotraukoms ir temai - LO toks žvaigždėtas, spindintis, toks netgi holivudiškas. Labai patiko!

O dizain1 pati susigalvojai? Man labai patiko, kad padarei tiek daug sluoksnių. SuperLO :)

Irma said...

Aiva, Aciu, jep, dizainas visiskai mano pacios isgalvotas ;)

Aiva said...

Puikus dizainas. Virtuozė tu.

O dėl "lost in translation" galiu pritarti... :( Gal tai dėl to, kad liet. k. yra tokia archaiška, tokia kaimietiška (čia ne įžeidimas), kaimietiška gerąja prasme. Nepasiduoda ši kalba modernizavimui, nors tu ką. Emociškai man ji atrodo silpna. Sunku parinti žodžius norint išreikšti jausmą ("neskamba", neperteikia jausmo labai tiksliai).

Jurgita said...

Darbas išties dinamiškas. Stebiuosi tavo sugebėjimu kurti nepakatojamus, kaskart skirtingus - įspūdingus darbelius.