Monday, February 15, 2010

yey!!! I'm a guest designer for Gutter Girlz (Prompt #34)

[click on photo to enlarge]
Title: Sugar and Spice


I just wanna be one of the girls,
Pretty in pearls and not one of the boys.

I wanna be a flower, not a dirty weed.
I wanna smell like roses not a baseball team.

I just want to be your homecoming queen,
Pin-up poster dream, not one of the boys.





I'm feeling a bit daring, and somewhat embarrassed posting this photo. When the awesome Gutter Girlz asked me to be their guest designer for the February 15 prompt #34 (here), I couldn't pass up this opportunity, so I agreed not yet knowing what the prompt will be. When I got the prompt, the only photo I could think of that would fit all 3 parts of the prompt, was this one.
I hope you too will be inspired by everyone's take on this prompt, and also create some artwork that you will share with us.
This is a 3 part prompt, so you may do a few of the prompts that appeal to you, or for an extra challenge, combine all three on one layout/project as I did on my layout. Please post your creation in the comments section of the Feb 15. Prompt #34 here.

The prompt: I'm Still Sugar and Spice (The title: Sugar & Spice is printed on a tag, using WordArt).
The song: One of the Boys by Katy Perry (I chose the lyrics of the song that echoed the sentiment of my layout).
Product/Technique: Ribbon/Bows AND Dirty Socks (there's plenty of girlie ribbons, bows and the dirty socks are selectively ripped fishnet stockings).


Thank you Gutter Girlz for asking me to be your guest designer!

(P.S. special thanks to Xtina from Scrap in Style TV. I downloaded the digital frame you see on the photo from her blog.

14 comments:

Irma said...

translation for the lithuanian friends:
***
Gutter Girlz dienoraščio merginos pakvietė mane būti jų "kviestine dizainere" užduočiai Nr. 34. (nuoroda į dienoraštį, ir mano debiutas jame, yra šio skelbimo turiny).
Pamaloninta tokiu netikėtu pakvietimu, iškarto sutikau, net nežinodama kokia ši užduotis bus. Užduotis susidaro iš trijų dalių; Galima panaudoti atskirai, arba labiau pageidaujama kad visas 3 dalis priderintume viename darbely.
O užduotis tokia:
1) Aš iki šiol esu "Sugar ir Spice":
(Cukriukas ir [prieskoniai?]...nuo angliško pasakymo "merginos yra pagamintos iš "sugar and spice".
2) Katy Perry daina "One of the Boys"--"Viena iš berniukų"--dainos žodžiai, esmė kad mergina džiaugiasi kad esa moteris o ne "viena iš berniukų".
3) Produktas/technika: panaudoti kaspinėlius juosteles [ir būtinai] "nešvarias kojnes". Ši dalis man buvo sunkiausia, bet atsitiktinai pamačius Šakiros muzikos video "Objection Tango" kuriame ji šoko su apdraskytom pėdkelnėm, gimė idėja šiai užduoties daliai.
***Štai va, mano glamūrinis, apdraskytas darbelis. Be šio Gutter Girlz įpareigojimo, šios nuotraukos niekad nebūčiau skrebinus.
Tikiuosi kad sudalyvausite ir Jūs, ar bent užsukite į Gutter Girlz dienoraštį ir pasižiūrėkite kaip kitos dalyvės suvokė ir suskrebino šią temą.

Neringa said...

Visu pirma, tai sveikinu su "kviestinės dizainerės" statusu. :D jau seniai reikėjo tave pakviesti būti "kviestine dizainere". :)

Visų antra, tavoji temos interpretacija mane labai sužavėjo - puikiai suderinai visas tris dalis. O darbelis tiesiog ir alsuoja "sugar& spice" nuotaika. Super!!!

Visų trečia, labai dailus modelis fotografijoje. ;)

Magic Rabbit said...

labai linksmai kazkaip mna :) patiko darbukas, kaip visada :) grazios detales ir viskas labai suderinta:) sveikinu su dizaineres statusu :) saunuole

Miele said...

Koks puikus darbelis! O ką panaudojai pagrindui? Tikras pėdkelnes? Kaip tada jas priklijavai?

Agneja said...

Irma, dziaugiuosi kad parodei si darbeli ;) super! bet tu kokia grazi ;)

Vaivaj said...

Labai gražu. Man visda patinka toks labiau minimalistinis stilius, kai nedaug detalių atskleidžiama tiesiog per spalvas ir prasmingus žodžius.

Žavu ;-)

Zivile said...

Valio!! parodei :) Ir labai gerai, nes jis SUPER! Ir tavo nuotrauka nuostabi - tikrai sugar&spice :) Pažiūrėjau ir kitų dalyvių darbukus - labai idomu palyginti, kaip kitos interpretavo užduotį.

Irma said...

Dėkoju už visas liaupses ;) Nedrąsu buvo, galvojau gal kokį alternatyvą suskrebinti, bet jau padaryta ir parodyta :)
Miele: tas raudonas tinklelis yra tulis- tik labai stambaus/reto audinio...vž, dideliom skylėm. Man paminė tinklelio pėdkelnes--tai bandžiau ir pavaizduot.
O kaip tinklelį pritvirtinau tai labai geras pavyz. pastarajai SM diskusijai apie smulkesnių detalių prisiuvimą. Tinklelį prisiuvau raudonais siūlis kai kuriuose vietose; Jei būčiau bandžius priklijuoti, beabejo matytūsi klijai.

Julie Tucker-Wolek said...

congrats on the gdt!!!! this lo rocks! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Irma said...

Thanks Julie!

Anonymous said...

Na drasiai galiu sakyti kad tavo darbelis labiauisiai atitiko uzduoti ir tikrai yra nuostabiausias, saunuole, didiuojuosi kad tave turim :)
Glide

Jurgita said...

Darbas išties pilnai atskleidžia užduotį. Toks moteriškai gundantis. Bet man pasirodė, kad nuotrauka daryta seniau ... (Gal klystu, jei taip atleisk)

Kristi13 said...

Sveikinu tapus kviestine dizainere.
Puikiai susidorojai su užduotimi. Tavo darbukas pats verčiausias.

Irma said...

Dėkui merginos ;)
Jurgita, turi dramblio atmintį :) Nuotrauka panaši, iš tos pačios sesijos kaip šita...manau tu jas sumaišei, bet prisiminei šį skrebuką:
http://www.flickr.com/photos/34386833@N07/4149144474/in/set-72157622786271423/