Monday, September 13, 2010

The Color Room Palette #23

Title: I Believe in You and the Things You'll Do...
Pavadinimas: Aš tikiu jumis abiem ir viskuo ką jūs pasieksite...


My layout was done for the current Palette #23 at The Color Room blog. I always find it easy to scrap this color combination for boys pages. I also find it much easier to coordinate these bright colors with black and white photos.
Behind this layout are two pockets that hide large tags (marked 'pull' at the top of the page). On each card, I listed the polar opposite personality traits of my sons'.
I carefully chose the best photos that represent their traits. I believe the photos speak for themselves, and one can probably tell a lot about each boy just by looking at his picture. 
The way I cropped each photo is also symbolically telling of their traits. For example, Omar's photo is composed from a distance; This is fits his personality because he does prefer his space, and I love the impish, bite-my-lip smile on his face. On the contrary, Adam is much more "in your face" type of personality. You can hear his laugh a mile away. For this reason, I cropped Adam's photo really tight to show primarily only the face.
Thanks for looking!!!!
*** *** *** *** *** 
Šis skrebukas specialiai skrebintas viršuj paminėtam užduočių blogui su nustatytom spalvom. Ryškesnias spalvas man visad lengviau skrebint naudojant j/b nuotraukas.
Blogoj skrebuko pisėj priklijuota du dideli kišenukai kurie talpina korteles (išsikišę 'pull'), ant kurių anspausdinta sūnelių asmens bruožai ir visa charakteristika.
Simbolizmas šį kartą slypi pačiose nuotraukose, t.y. kadravime. Pavyz., vyresnis sūnelis nedrąsiai prikandęs lūpą kadruotas iš toliau, kadangi realiai jis mėgsta atstumą. Atvirščiai, Adomas yra į veidą lendantis, garsiai juokiantis, dėmesio troškantis berniukas. Taigi, šiuos bruožus pavaizduoti, nuotrauką kadravau iš arti kad matytūsi tik jo veidas ir didelė šypsena (P.S. ant kairės akies matosi ir fanaras :)

Technika: galbūt darbelis atrodo minimalistinis, bet ištiesų nemažai čia darbo įdėta: Pagrindo forma ir veltinio žvaigždė yra apsiuvinėta oranžinias siūlais; Apatinė lapo dalis: štampuota ir fenu lydyti žali ir mėlyni milteliai. Pribarstyta spalvingų kristaliukų. Pavadinimas jau buvo gatava kortelė ir puikiai pasakė sūneliam tai ką norėjau šiuo skrebu pasakyti--kad nors esa l.l skirtingos asmenybės, visvien aš tikiu jais, ir jų šviesia ateitim.
Dėkui kad apsilankėte ;)
*** *** *** *** *** 
Supply list:
*Patterned paper: Fancy Pants Designs (ledger and journaling card), Jenni Bowlin Studio (die cut)
*Felt shapes: Fancy Pants Designs
*Ribbon: American Crafts
*Alphabet stickers: Making Memories
*Alpha brad: K & Company
*Stamps: Autumn Leaves
*Embossing powder: Hampton Art (green), JoAnn Scrap Essentials (blue)
*Embossing ink: Ranger Industries
*Floss: DMC
*Rhinestones: Darice
*Decorative edge scissors: Fiskars
*Pen: Zig Millennium
*Die cut cards (hidden journaling): Quickutz
*Adhesive: 3M Scotch ATG
*Other: Staples (office supply).

8 comments:

Leja said...

unOi, kaip patiko! Tokia gera schema, ypac norint abu vaikus, kaip asmenybes, parodyti. Nuotraukos tokios dideles ir aiskios. Labai idomiai! Spalvos...tie embosinti rastai... iskarto ziurint, niekad nepagalvociau kad daryta su milteliais, labai "gyvas" LO, nu labai patiko!

Agneja said...

ooo...puiku!! Puikios nuotraukos, spalvos ir pati ideja darbelio superine! Ir kaip man patinka tavieji pavadinimai, aprasmai... tokie verciantys susimastyti, vaikam ateityje tai bus malonu skaityti, kaip ju mama jais didziuojasi. Saunuole, kad moki isreiksti savo mintis, as tikiuosi irgi kada nors taip ismoksiu, nes kol kas aprasau viska gana pavirsutiniskai...

dalijablog said...

Jau galvojom kur tu ir pradingai, bet ir vel pasirodei su nuostabiu darbu. Tavo berniukai tokie abu panasus!
Man patinka kad kartais tavo LO toks minimalistinis, nors pasako viska ka reikia ir nori pasakyt, o kiti tokie 'perkrauti' geraja zodzio prasme. Vadinasi visai nereikia buti uzsibrezus tik vienu 'braizu'.

Julie Tucker-Wolek said...

This is sooooooooooooo BEAUTIFUL!!! loveeeeeee the photos and LOVING that design! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Živilė said...

Šitą darbelį šiandien žiūrėjau jau daugybę kartų, ir vis negalėjau atsižiūrėt. Nerealios nuotraukos, ir skrebuko spalvos... Man žiauriai gražu, kaip ryškios spalvos dar labiau išryškėja ant pilkos (telepatija čia truputį su ta pilka gavosi)

Kristi13 said...

Kaip visada neturiu žodžių

Aiva said...

Šitas skrebukas irgi koks fainas... Aišku, jis kitoks nei apie "šuniukus"-peštukus, bet irgi apibūdina abu tavo sūnelius, jų skirtingas asmenybes. Labai patiko, kad po kiekvieno nuotraukytę pakišai po aprašymo lapelį - kiekvienam atskirai. :) Ir dizainas labai "čiotkas"!

Irma said...

Thank you Julie ;)
*****
Ačiū už gražius žodelius skrebukui ;)