Thursday, September 30, 2010

I am famous internationally!!!

How do you like the title of this post? I wanted something attention grabbing and arrogant sounding, so that people would be more likely to open the post and actually read my meanderings :D

On a serious note now, I was delighted that Fausta Brasaitė, from a lithuanian news portal laikas.lt, has asked me for an interview, which may be seen here. I am flattered beyond belief that someone wants my opinion on scrapbooking! I feel like a celebrity on some level, because the only interviews I conduct routinely is with my two little sons regarding what flavor cereal they prefer each morning.
This interview to me is, to borrow Martha Stewarts phrase "it's a good thing!" I feel like an evangelist of scrapbooking, spreading it all over the world.
*** *** ***
Neperseniausiai buvau užprašyta Faustos Brasaitės pateikti interviu apie scrapbookingą/skrebą. Interviu galite paskaityti čia laikas.lt žinių portale. 
Po interviu su brazilietėm, ir dabar po šio pastarojo interviu, pasijutau lyg skrebinimo evangelistė propoguojanti skrebą po platų pasaulį. Faina kad prisidedu prie skreboholizmo platinimo :)

14 comments:

Julie Tucker-Wolek said...

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh wow!! That is soooooooooooo cool!!!! CONGRATS! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Jolanda said...

Congrats!!!!!!!!

Bi Medeiros said...

Congrats, Irma! You make a stunning scrapbook work, hope it keeps bringing you joy like that!!!

Jurgita said...

Nuoširdžiausi sveikinimai :)
Kaip džiugu, kad žmonių vertinančių tavo sugebėjimus ratas tik didėja ir pliačiasi.

dalijablog said...

Kaip saunu kad apie tave parase! Sveikinimai! ;)
Ir skrebukus parinkai ispudingus, as visu ir nemacius...
**
Man labai patinka tos nuotraukos kur vaikai ant pilvu miega keliais pritrauktais, gal yra kokia paslaptis kaip tai padaryti? ;)
***
ir...kaip tu ryte jautiesi jei kartais tik 4 val uzmiegi, man jau iki 12 ir sekantis rytas 'sumauktas' gaunasi. isduok paslapti! ;)

Irma said...

Thank you ladies for all the well wishes and congrats ;)
***
dalijablog:
*interviu skrebukus parinko Mis Fausta o ne as;) Buvo itin smalsu pamatyti ka ji atrinks is mano galerijos.
*naujagymiai miegantys ant pilvu: tokios fotosesijos imanoma tiktai pirma savaite gyvenimo kada mazyliai pagrinde tik miega didesne dali dienos. Pavalge, sotus jie saldziai uzmiega, ir tada gali naujagimi pozuoti,kojutes, rankytes sulankstyti kaip nori- fotografes Anne Geddes stilium.
Siai sunelio fotosesijai turejau viska is ankstio paruosti, fotoaparato rezima nustatyti...vz, paruosti taip kad tik mygtuka paspausti beliktu. Man dave tik kelis kadrus ir prabudo (rusy buvome tad ten salta, todel prabudo).
*O naktinejimas, rytinejimas....uzsigrudinau, bet kartais jauciuosi lyg zombe...skrebas saldesnis negu miegas:)

dalijablog said...

aha, taip as ir galvojau, kad cia nebus jau toks paprastas darbas ta mazyli taip arstistiskai iamzinti. Super, kad tau tai pavyko! Labai labai myliu as tokias nuotraukas ;)

dalijablog said...

P.S. O tu jau savo berniuka uzmigusi taip padejai ant pilvo ar pries dar miegant taip itaisei nes jau zinojai kad miegos. sorry, jeigu as cia per daug noriu ;)

Agneja said...

o, Irma, kokios dziugios naujienos ;) sVeikinimai dideliausi!

Irma said...

Ačiū merginos ;)
Dalijablog, Adomukas pavalgė ir jau buvo mieguistas. Padėjau ant rankšluoščių ir uždengiau džiovykloj sušildyta antklode kad jam būtų šilta.
Visada patariama kada fotografuojant mažylius, kad kambarys būtų l.l šiltas. Dėja kaip minėjau kad fotosesija vyko šaltam rūsy, todėl žinojau kada nuėmus šiltą antklodę, kad neužilgo vėl prabus. Todėl pasiruošti iš anksto ir suplanuoti kievieną detalę yra būtina.
Turiu beribę pagarbą naujagymių fotografam...tam reikia beribės kantrybės.

tellana said...

So nice of you! I always get excited when people truly receive what they have deserved and you are such a nice person, so why not you? People do appreciate other people if they do what they do with all their heart!

Linutukas said...

sveikinu, smagu kad vis daugiau ir daugiau zmoniu suzino apie siuos grozius, Irma - tu saunuole!

Anonymous said...

Wow, na ir naujienos :) Sveikinu ir kuo nuosirdziausiai dziaugiuosi uz tave.:)

Asta

Jennifer Valentine said...

You are famous internationally to me!
You are the only person I know of that actually said anything about my Artful Blogging!
THANK YOU!