Friday, September 17, 2010

My take on Random Inspiration Challenge #11


Title: Small Dog Theory proven: the smaller the dog the louder the bark.
Pavadinimas: Teorija patvirtinta: kuo mažesnis šuo, tuo aršiau loja





This layout was done for Random inspiration Challenge #11: Scrapping the proverbial 'rainy days', or the not so happy photos. 
For this theme, I chose to scrap very recent photos of my boys' 1st day of preschool together this year. Of course I tooks some cute, smiling face pictures, but this fight that broke out is so typical of them at this age of 5 and 3, that it made me smile. The younger one, Adam, always behaves in a predictable pattern: His older brother gets something of interest, and Adam decides to take it away by brute force. The older brother starts crying and playing the victim part. The tile is a comical presentation of this fact, that the little guy is willing to take down a much bigger and older opponent without any fear.
*** *** *** *** ***
Šis skrebukas gamintas 


Random inspiration Challenge #11: Skrebinti 'lietingas dienas' - t.y. nelinksmas nuotraukas bei temas. Nors šios fotosesijos turėjau kitų linksmų kadrų, parinkau šias 'muštynių' nuotraukas kadangi jos labai tiksliai apibudina vaikų charakterį. Visada panaši pradžia: vyresnis broliukas randa kažką ką iš arčiau apžiūri, o jaunesnis pradeda jį tampyti kad atimti šią naujovę. Pavadinimas yra komiškas pastebėjimas kad nepaisant fakto kad jauniuolis yra mažesnis ir jaunesnis už vyresnį broliuką, jis aršiai kovoja už savo teises. Mano pačios trumpas aprašymas jam pasako jog abejoju kad mokykloje kas nors bandys prie jo kibti.







Technika: Labai nusivyliau kad pavadinimo ryškiai raudonas blizgučias išklotas pavadinimas skenavosi labai blankiai (realiai jis toks ryškus kaip raštuotas popierius). Taip pat dėl skenavio nesimato kad šuneliai prilipdyti su iškylom, t.y. lipniom pagalvėlėm.


Dėkui kad apsilankėte ;)
*** *** *** *** ***
Supply List:
*Cardstock: Bazzill Basics Paper (kraft), The Paper Company (black)
*Patterned Paper and border stickers: Basic Grey
*Journaling paper: Making Memories
*Journaling die cut: Hambly Studios
*Trim: Fancy Pants Designs
*Die cut tool: Quickutz Epic Six
*Die cut alphabet: Quickutz
*Letter stickers: Cosmo Cricket
*Pen: Zig Millennium
*Thread: Coats & Clark
*Foam Dots: EK Success
*Adhesive: 3M Scotch ATG

6 comments:

Olga said...

Nu labai nuotaikingas skrebukas, labai komiška situacija. O atlikimas tai man iš vis nerealiai patiko. Tas popierius languotas mmmmm, pasaka, man jis taip patinka berniukiškuose skrebukuose apie mokyklą! Nepatikėsi, bet savo konkursiniam susigalvojau labai panašią schemą :) Žodžiu bėgu gaminti savo reportažo apie įvykį kol savaitgalis ;)

Remini said...

super :) labai smagus darbelis ;) ir tiek nauotrauku sudejai ir atrodo detaliu ne tiek daug... bet viskas taip apgalvota. o jau tas suniukas koks...mmm :)

dalijablog said...

mums patiko!
vaikai turbut galvojo - paskutinis dalykas kurio mes noretume dabar, kad tu mama imtum ir fotografuotum mus tokioj busenoj ;)
tie suniukai labai faini!

Živilė said...

Labai linksmas skrebukas, nors herojams (bent jau vienam) nebuvo taip linksma :))))
Labai patiko, kad ironiškai pavaizdavai peštukus :) Iš karto situacija įgauna kitą atspalvį.
Labai labai labai patinka, kaip priderinai popieriaus ir nuotraukos spalvas!
(koks didelis Adomukas jau! Jam tik 3 metai??)

Aiva said...

Šis LO jau mano favorituose :) Jis nerealus! :) Kaip puikiai charakterizuoja abų sūnelius! Nuotraukos gražios (nepaisant to, kad visai nelinksmos), kokybiškos. LO spalvos labai patiko ir dizainas. Šiuos žaismingus šuniukus ir patarlę panaudojai taip į temą, kad man nuo veido nenulipa šypsena. :D BRAVO!

Irma said...

Ačiū merginos už (+) įvertinimus ;)
Živile: jooo Adomui tik 3 m. o abiejų sūnelių ūgis statistiškai apie 97% pagal lentelę, t.y. tik 3% bendraamžių yra tokio ūgio kaip jie, arba aukštesni.