Thursday, October 14, 2010

My take on the Random Inspiration Challenge #13: Page Maps April 2009

Title: Cheers to you '2009'
Pavadinimas: 2009 Sveikinimai

Page Maps April 2009 (8.5" x 11" layout): participate in this challenge here.

This layout was done purely for decorative enjoyment of scrapping. I really wanted to scrap this photo, since it was one of the few I really liked from the same photo session of Christmas 2009 as you have seen on my previous scrapbook page. However, since the previous layout had more meaningful journaling, for this page, I just wanted to decorate as if it was a Christmas card.

Product usage: The holiday multi-print floral paper is Basic Grey's (BG) new Christmas collection. I actually bought it for the lovely print on the other side. Does it bother anyone else that BG started producing 2-sided print papers? Grrr...now I'll have to buy another sheet to use the other side.
I've mixed in some archaic striped paper by K & Company (I believe I bought it in 2004 when I started scrapping), and also I've incorporated some of Ali Edward's yellow text print form her book.

Concept of layout: Because our formal living room is decorated with red walls and lots of golden accents, I seem to always choose similar warm hues when scrapping pictures taken in this room.
I purposely did not mat the photo because I wanted to create a seamless background between the photo and the black patterned paper.
The sketch: The basic skeleton design of the sketch is evident in my page, however I adapted it to fit my needs of a 12 x 12" page and the omission of journaling tag.

Thanks for visiting!
Irma
*** *** *** ***
Šis skrebukas yra sukūrtas šio blogo sekančiam konkursui Nr. 13: Skrebinti pagal Page Maps 2009 balandžio eskizą. Skirtumas - eskizas yra A4 formato, o maniškis 12 x 12 colių. Toliau, nuėmiau teksto kortelę kadangi aprašymas padarytas pastarajam skrebuke ta pačia tema. Nukrypau nuo eskizo, bet manau kad jo griaučiai puikiai matosi.
Kadangi mano pastarasis skrebukas ta pačia tema, ir netgi nuotrauka nuo tos pačios Kalėdinės fotosesijos, skaitau kad sūneliam jau įamžinau linkėjimus teksto formoj aname skrebuky. Tad šį skrebuką pageidavau tik papuošti lyg Kalėdinį atviruką. Taigi, gilesnės prasmės neieškokite.

Priemonės/Technika: Panaudojau mišrainę naujų ir seniausių raštuotų popierių; Išmėginau naują snaigių formos krašto skylamūšį. Kad sujungti baltą snaigių kraštą prie tamsaus pagrindo, ant kiekvienos snaigės prilipdžiau perliuką; Panaudojau auksinį tinklelį; Tim Holtz firmos 'grunge board' kringelius kuriuos dažiau Distress crackle dažais ir ištepiau tamsiai rudais rub-on' kreminiais dažais; Spygliuočių šakelės yra Martha Stewart skylamūšis; Apatinė gėlės dalis yra išpjauta su Tim Holtz Alterations/Sizzix Distress flowers kirtimo plokštele; Nuotrauka specialiai neklijuota ant paspartuko kadangi norėjau kad tamsesnis nuotraukos fonas prasitęstų ant juodo pagrindo...vž, nenorėjau kad nuotrauka atšoktų nuo pagrindo o atvirkščiai, susilietų su juo ;)
Spalvas pasirinkau tokias kadangi mūsu formalaus saliono dekoras yra būtent tokių šiltų spalvų. Taip pat, Kalėdos man asocijuojasi su būtent tokiom šiltom, ryškiom spalvom ;)
Ačiū kad apsilankėte!
Irma
*** *** *** ***
Supply List:
*Cardstock: The Paper Company.
*Patterned paper: Basic Grey, K & Company, and Ali Edwards.
*Chipboard: Tim Holtz grunge board.
*Journaling die cut: K & Company.
*Epoxy sticker: Creative Imaginations.
*Paper flower (red dot), tree, glitter alpha stickers, and star brad: Making Memories.
*Flower: Hot off the Press (red poinsettia).
*Rhinestone brad: CK/Primedia.
*Pearls: Mark Richards Crystal Stickers.
*Punches: EK Success (snowflake border), Fiskars (eyelet border), Martha Stewart (evergreen branch).
*Dies/ Die cutting tool: Tim Holtz Alterations/Sizzix (bottom layer flower); Quickutz Epic 6.
*Ribbon and fabric: JoAnns.
*Paint: Ranger Industries (crackle), Craft-T Products Inc. (metallic rub-ons).
*Adhesive: Scotch ATG, and Thermoweb (glue dots).

8 comments:

Anonymous said...

man labai patiko ;) labai grazi nuotrauka, kaip is atviruko... skrebukas dvelkia tikra Kaledu dvasia... visos detales kruopsciai parinktos ;) super (kaip visada)!

Marika

Meadow of the sky said...

Nuostabiai!!! Iš ties dvelkia Kalėdom ir jau norisi kad ta karštinė prasidėtų greičiau, kad žmonėm įpūstų laukimo ir pasiruošimo dvasią, šypsenas ir džiugesį. Ačiū kad daliniesi savo nuostabiais darbais!!!

dalijablog said...

mmm, kaledos kaledos...labai siltas sventinis darbelis ;)

~Etoile~ said...

Wowwww that is a beautiful LO. I love everythings on it!

Živilė said...

Kadangi čia dar ne ryžasis skrebukas, tai leidžiu sau pagirti, kad man ir vel patiko - tokios šiltos kalėdiškos spalvos. Gaila, kad jau nebenori skrebinti Kalėdų tematika, tau taip gerai payksta sukurti prieššventinę nuotaiką savo skrebukais. Man jau norisi papuošti elgutę :)

Aiva said...

Man labai patiko, kad nuotrauka neatšoksta nuo fono, kaip tu sakai, patinka, kad susilieja su fonu. Labai gražus, labai dailus skrebukas....

Živilė said...

dabar jau galiu pasakyti - mane tikrai uzknisa, kad BG pradejo gaminti dvipusi popieriu!

ader said...

Bene būsiu pirmoji :) Taigi pristatau savo konkirso schemos interpretaciją.
http://aderavi.blogspot.com/2010/10/skrebukas-skardziabalses-patarskos.html