Thursday, November 25, 2010

Where Amazing Happens: Omar's life story video



A while ago, I challenged my husband to scrapbook something.

Being the technologically inclined guy that he is, I knew that it will not be a traditional glue and paper type of scrapbooking.
This video that he made with iMovie program in Mac  was directly inspired by a very poignant NBA video commercial starring Lebron James (a video which the NBA has pulled since Lebron's departure from the CAVS). The commercial also featured the same sountrack 'Everyday' by Carly Comando:

*** *** ***
Neperseniausiai, ant juoko aš vyrui pasiūliau ką nors paskrebinti. Žinant kad jis esa pasinęšęs ant technologijos numačiau kad tai nebus tradicinis skrebukas o labiau skaitmena ar dar koks video nuotraukų montažas. Štai rezultatas gautas vartojant Mac iMovie programa. Pagrindinė koncepsija, ir netgi muzika, pasiskolinta iš garsaus JAV krepšinio NBA video reklamos (seniau kada Lebron Džeimsas dar buvo pas mus Klyvlende. Dabar bandant atsekti šį video interneto platybėse, paaiškėjo kad NBA išėmė kada Džeimsas mus paliko). 
Muzika yra Carli Comando 'Everyday' - 'Kasdien' (nuoroda viršuj). 
Ačiū už dėmesį!

14 comments:

dalijablog said...

Tiesiog aww, how cute!
Jau pacios pirmosios nuotraukos tai neikainuojamos, cia kaip tik man tokias tik ir ziuret siuo metu ;) ir as jau tokiu noriu!!! Greiciau, greiciau!
Gera darba padare tavo vyras! Mums labai patiko, perduok jam!
Dekui uz tokio intymumo dalijimasi!

vismaz said...

Labai gražu !!!

knopkiniukai said...

Awesome job, a good start. Go ahead...

Leja said...

Kaip noreciau kazkuo panasaus apie savo vaikyste........................... .................................

Živilė said...

Mr. Omar's father nusipelno didelio dideliausio pagyrimo!!!! Labai gražios nuotraukos atrinktos, ir ta muzika tokia... Esu labai sužavėta. Super "skrebukas" :) Pritariu Lejai - labai labai labai norėčiau tokio apie savo vaikystę.
Ačiū, kad parodėt :)

Jurgita said...

MB irgi kazka panasaus daro kai turi laiko :)
Bet, turiu pripazinti - tavo vyro filmukas man padare didziuli ispudi. Taip skoningai sutvarkytos nuotraukos, nuo gimimo iki dabar ... jei pavasaris, tai butent to laikotarpio didieji ivykiai. Genialu. Perduok vyrui didziulius sveikinimus. P.S. saviskiui irgi parodysiu ... tegul pasimokina kaip reikia :)

Kristi13 said...

Na ką labai gražu. Nuotraukos nuostabios muzika puikio dar mieliausia žiūrėti vos ne tas pačias nuotraukytes ne tik skrebukuose apipavidalintas bet ir video juostoje. Tavo vyras nuostabus, fantastiškas ir galėčiau girti be galo be krašto. Maniškiui net nedaeitų ką nors tokio padaryti. Jau svarbiau akvariumas ir kiek jame žuvyčių plūduriuoja
P.S. žiauriai užpavydėjau :)

Natalija Brancevičienė said...

Labai grazu. Tavo vyras - tikras burtininkas. Labai patiko ta ideja - naudoti tik juodai baltas nuotraukas. Tada viskas tai vientisai atrodo.
Teisybe sako: svetmi vaikai greit auga :)Pora nuostabiu minuciu, ir jau uzaugo :P

Anonymous said...

Irma, kaip jautru ir intymu.Ačiū, kad pasidalinote.
Pasirodo, jūsų šeimoje yra ir daugiau talentų. Mariukui stebuklas sukurtas, dabar reikės ir Adomukui analogiško :)
Esate nepaprastai graži šeima. Būkite laimingi.

Asta

Justė said...

negaliu nepasidalint mintimis... Irma, manau, kad tau be galo pasisekė, kad radai būtent tokį žmogų, kuris sukuria mažus stebuklėlius...manau, kad ir berniukai paaugę įvertins šį tėčio darbą. Juk matosi, kiek daug darbo, laiko, širdies ir minčių įdėta. Perduok linkėjimus savo antrai pusei:)

Anonymous said...

super darbas atliktas... o kokios grazios nuotraukos parinktos... super... aisku, soundtrack'as galetu ir truputeli linksmesnis buti, bet visumoj man labai patiko... didziuliai pagyrimai tavo vyrui ;) saunuolis... ne kiekvienas vyras galetu skirti demesio tokiems dalykams... baltai pavydziu ;)
Marika

Jennifer Valentine Morford said...

Hi Irma, will you contact me? YOU WON THE GIVEAWAY!
My dummy's new name is Miss Fern Tatterly...I love it!

...VitDeko... said...

Labai labai pasakiškai gražu, miela, jautru ir taip brangu... na tiesiog nuostabu :) labai šaunuoli vyra turi, super :) suprantu kaip yra malonu, kad jis toks suprantingas ir toks bendramintis išsaugoti tokius kitokius "skrebukus" super esat šeima ;) vaikams labai pasisekė ;)

p.s. aš neperseniausiai nuo savojo gavau dovanų, sužadėtuvių nuotraukų principu padaryta filmuka.. tad suprantu kaip džiaugiesi :) ir šaunuolė, kad pasidalinai

Aiva said...

Nepaprastai gražu... Buvo įdomu pamatyti, kokias nuotraukas parinko TB. Patiko, kad visos padarytos j/b... Šis filmukas mane sujaudino...