Sunday, January 23, 2011

Layout titled: Love your Wicked Smile

Title: Love your Wicked Smile
Pavadinimas: Myliu tavo nedorą šypseną

This whimsical page was created happily, with a sprinkle of this and a sprinkle of that, and a smorgasbord of techniques: Stitching, misting, stamping, hand-sewing, paper-punches, rub-on use, heat embossing, buttons, chipboard, and the now-so-popular decorative tape.

I adore these photos of our youngest Adam. His soft baby curls, and chubbiness show him as a cute baby that he once was. I showed him this page, and he boycotted it with a strong: "I don't like this baby! his hair is curly and he is a BABY!". In toddler speak, that is an insult to be called a baby :)

In these photos (July 2008), Adam had just climed to the top of the stairs and paused to ponder his accomplishment while sucking his thumb (a habit we tried desperately to remove). He knew I was watching him with a disapproving look for sucking his thumb from the bottom of the stairs, but he pretended he does not see me (1st photo from left). Then our eyes met, he cracked up and demonstratively switched thumbs laughing. The little rascal!
*** *** *** *** ***
Šį žaismingą skrebuką man buvo malonumas skrebinti. Gal dėl to kad nuotraukos labai tiksliai apibudina Adomuko asmenybę, o galbūt kad nesuvaržytai skrebinau ir primėčiau įvairios technikos:

*Traferatavimas ir purškimas Glimmer Mist purškiamais dažais.
*Šakų subtilus pasiuvinėjimas (kad jos labiau pasireikštų faktūra, bet ne spalva...visgi norėjau palikti kiek erdvės viršuj).
*Chipboard/kartono paukščiai apdengti dabar labai populiariu dekoratyviniu, popieriniu pleistru.
*Audinio popierius 'have fun' papildomai papuoštas baltais, nusitrinamais rub-ons. (Geriausi mano nuomone yra Creative Imaginations rub-onų knygutės...labai lipnūs).
*Širdelių girlianda suverta iš sagutės ir iškirstų popierinių sagų (kadangi tiktai vieną tokią sagą turėjau, teko improvizuot).
*Dedikacija lipdukas labai čia tiko Adomui: Gyvenk taip lyg rytojus neateis, o kada užmigsi sapnuok išdaigas.

Nuotraukose Adomas savarankiškai užipo į antrą aukštą. Apmastyti savo naują pasiekimą, jis padarė pauzę pačiulpti savo nykštį. Aš stovėjau apačioj laiptų, ir nepalankiai į jį žiūrėjau. Jis žinojo kad aš į jį žiūriu, ir vengė mano žvilgsnio (pirma nuotrauka iš kairės). 
Tik tada mes pasižiūrėjome vienas į kitą - jis pratrūko į juokus, ir labai demonstratyviai pakeitė nykščius man įrodyti kad visvien neklausys manęs (antra nuotrauka iš kairės).

Ačiū už dėmesį ;)
Irma
*** *** *** *** ***
Supply List:
*Cardstock: Studio Calico (kraft); WorldWin (red).
*Patterned Paper: Cosmo Cricket (dot); Love Elsie for KI Memories (yellow fabric).
*Decorative tape and word sticker: 7 gypsies.
*Die cut border: Doodlebug Designs Inc.
*Rub-on transfers: Luxe Designs (black border); Creative Imaginations (white)
*Chipboard shapes: Maya Road (birds), Heidi Grace Designs (circle tag)
*Alpha stickers and brad: Basic Grey.

*Mask: Heidi swapp for Advantus.
*Spray color mist: Glimmer Mist by Tattered Angels.
*Embossing powder and stamping ink: Ranger Industries.
*Stamps: Unity Stamp Co. (dot background), Autumn Leaves (title)
*Paper clip: K & Company.
*Button: Buttons Galore.
*Punches: EK Success (heart), Fiskars (small hole punch).
*Thread: DMC
*Pen: Zig Millennium.

19 comments:

Olga said...

Labai nuotaikingas skrebukas, o jau tavo Adomuko akys tai tik ir žvilga, lyg sakytų: ką gi čia dar tokio iškrėtus :D Labai patiko, kad panaudojai daug technikų. O jau tos širdelių girliandos... mmmm... super. Labai populiarios dabar tos girliandos, bet tai, kaip padarei jas savo skrebuke man atrodo labai fainai ir nebanaliai.

dalijablog said...

Oooo, kaip cia smagiai! Love your wicked LO galeciau pasakyt! ;)
Geros detalytes, ir spalvos tokios malonios, medelis pasiuvynetas, sirdeliu juosta...O Adomukas zinojo, kad jau ka negero padare, tai tokia cheeky smile ;)

Ignas said...

Oho koks vasariskas/pavasariskas skrebukas. Labai patiko trafaretavimas su mistu. :) O tie melyni taskuciai antspaudukai? As tokiu taskucius stampuoju su "Lego" kaladelem. ;)

Jurgita said...

Labai šiltas darbelis. Nepasakyčiau, kad bandei perteikti Adomuko nuotaiką ar savo pyktį jo išdaigoms ... jaučiu tokią šilumą ir begalinę meilę. O atrodo visai ne raudonas LO ir širdučių ne tiek daug ... Tačiau kažkas tokio šilto šilto jame yra :)

Agneja said...

Labai jaukus darbelis! Man patiko spalvos, ir foto nepakartojamos. O nuotraukos apacioje esantis laiptas, zvelgiant is toliau, suteikia toki efekta, lyg butu suvyniotas rankrastis, ar kazkas panasaus..;) Nu labai grazu!

Irma said...

Thank You!
***********
Ačiū visom (ir Ignui ;) už komentarus.
Neandertaliete vėlevėlių tendencija pakolkas valdo skrebukų galerijas :D pasidaviau, tad smagu kad manai jog nebanalu ;)
Ignai Mėlyni taškiukai yra štampuoti dideliu štampu: Unity Stamp Co. #US-219UM. Distressed Dots Background UM
Jeigu tokį patį efektą išgauti naminėm priemonėm tai naudočiau tą pakavimo medžiagą 'bubble wrap' (pasižiūrėk youtube kaip štampuot su bubble wrap;)
Nors su Lego irgi puikis sprendimas bet kitokiu raštu žtampuosis, t.y kiaurais žiedukais (bent pas mane toki lego ;)
Jurgita Kad nebandžiau perteiksti savo pyktį :) ...koks tas pyktis, Adomukas kaip rankinis meškinas...neklaužada baisus, bet visvien meilus meškinas...jo charizma pavergia visus pykstančius ir nepykstančius :D
Tad tikslas buvo skrebinti tokį žaismingą, ryškių spalvų skrebuką. Jo asmenybė be galo "spalvinga".

Amira said...

Nuostabus temperamentingas darbelis, kokios intensyvios spalvos, emociju kulminacija... Labai labai patiko !!!

Fernanda Isabel Marques Argoud - "Fê" said...

Dear,
Love this layout!!! Love the stitched branch and the little flags!!!
A Great New Year to you, and to yours, Dear Friend! :)
Kisses,

Fauve Design said...

This could not have been any cuter!Owmy those pictures are like...Retro heaven! :)

Great colors,fabulous page!

Lynnda said...

Simply gorgeous Irma...and love the photos...so darling...xoxo

Jolanda said...

wow,this is sos so sweet!!Beautiful colors!

Bi Medeiros said...

Great LO, the branch made by masking and stitching is really awesome, Irma! This weekend I've been reading Creating Keepsakes' last issue and also 101 Expert Solutions for Scrapbooking, and it was great seeing your work and words there! Have a wonderful 2011!

Remini said...

koks smagus dabelis!!! ir nuotaika perteikta puikiai ;) nuostabu

Živilė said...

Tau tikrai nereikia jokiu kit'u, nes savas priemones taip nerealiai suderini. Sitas skrebukas man labai spalviskai skaniai ziurisi - nenuostabu, kad ir nuotraukos tokios :))) Nupurksta ir apsiuta medzio saka su zaliais paukstukais apskritai isimylejau!

Bente Fagerberg said...

Hi Irma! That layout is just so sweet.
Love the retro feel to the colour scheme and photos. Could Adam be any cuter? What a little rascal...lol!
Great idea what you did with the branch!

tellana said...

I really like the retro feel about this LO, but thats also why it looks so bright and cute for the BABY boy.

Nadia Cannizzo said...

Hi my dearest Irma! This layout is so so cute! I love those picture. I love what you have done with the branch..wow. You have such patience...Want to see more of your work. Been a little quit lately :o)

kathie said...

OMG. I am so in love with this. It looks just like it could be in a child's picture book. I love the blue polka dots , and the misting, and the stitching detail on that branch. And those colours! Swoon.

Aiva said...

Maža to, kad aš ir taip be proto nuo mažo neklaužados Adomuko, tai tu dar "nuspalvinai" jo pasaulį šiame LO mano mėgstamiausia geltona spalva. :) Labai jam tinka ši spalva ir detalės, kurias panaudojai darbely - šis vaikutis sukelia tik šiltus jausmus, nors ir lengvai išveda iš proto (bet dar lengviau paperka tave iš naujo). ;)