Wednesday, January 12, 2011

Layout titled: Where is the Trust

Title: Where is the Trust?
Pavadinimas: Kur pasitikėjimas?
Staying true to my New Year's intention word of action, I pretty much threw this layout together in 5-10 minute increments while tending to my kids' needs. I am a late night owl scrapper, so this layout is only one of very few pages that got completed during the day....Yay for me!

I've been doing a lot of self-reflection on my scrapping habits, and I've noticed that I spend too much time coordinating details, and pulling out too many supplies, feeling overwhelmed whether the details go together well. With this layout, I just kept telling myself: Just do it! Don't dwell on insignificant details, or try to make it perfect. Let the page evolve on its own, organically. Personally, I'm thrilled with this page, and I proved to myself that I do not need to spend hours on a layout to get the final effect I desire.
I urge you to reexamine your own scrapping habits, and I bet you'll also find areas where you waste time unproductively. I hope that you also find more time to scrap, as I did today. Let me know!
*** *** ***
About this page: Do your kids ever make you so irritated and stressed out that you swear you will kill them (figuratively that is ;) On vacation last year, we had an opportunity to all be in a family photo (usually I'm the missing member). Adam was screaming mad, and in complete hysteria when I attempted to lift him up on the rock wall. He literally believed that the day came when I want to push him off the cliff. Hence the title of the layout: Where is the Trust?

Journaling readsAdam, We attempted to pose for a family snapshot at the Ash Cave of Hocking Hills, OH. However, you were hysterically screaming being convinced that I’m lifting you up to throw you over the edge of the rock wall. No amount of reassurance would convince you that I would hold on to you. Where’s the trust buddy? July 24,2010. 
*** *** ***
Lithuanian translation:
Šis skrebukas buvo sumestas pagal mano naujametinio tikslo žodį: Veiksmas. Panagrinėjant savo skrebinimo tendencijas, paaiškėjo kad per daug laiko leidžiu nereikšminguose detalėse. Šis skrebukas buvo sumestas 5-10 minučių tarpais, ir svarbiausia kad dienos laiku (daug kas žino kad aš skrebinu tiktai naktimis). 
Apie skrebuką: Nuotraukoje mūsų šeimos visi nariai kartu (tai retas reiškinys kadangi dažniausiai aš fotografė). Bandžiau mažylį Adomuką pasodinti ant kalno sienos, bet jis isteriškai klykė kadangi pagalvojo jog atėjo ta diena kada mama jį numes nuo kalno. Tad ir pavadinimas toks: Mažyli, "Kur pasitikėjimas?"
Iš anksto, ačiū už komentarus!
Irma
*** *** *** *** *** *** ***

Supply List:
*Patterned paper: Basic Grey (background), Sweet Water Scrapbook (brown floral).
*Journaling tag with overlay, brad, chipboard alpha, and pearl accent: Basic Grey
*Rub-on alphas: American Crafts
*Mask and paint mist: Tattered Angels
*Acrylic pebbles: The Robin's Nest.

*Die and die cutting system: Quickutz. 
*Trim: Etsy (vine); JoAnn stores (green floral)
*Frame (unknown). 
*Butterfly (Pettiti's Garden Center).
*Font: Another (downloaded from dafont.com).

19 comments:

Živilė said...

Sveikinu taip greit pradejus igyvendinti Naujametini pasizadejima!
Puikiai padirbejai, ir kartu mane labai prajuokinai, papasakodama sita istorija :DDD Adomuks net raudonas is rekimo :) ir juokinga, ir gaila :)

dalijablog said...

labai jau cia viskas ispudingai! Gal pagrindo popieriu pati gaminai? (ta prasme purskei ir trafaretavai?) tos karoliukines gelytes zavingos taip pat, r pati nuotrauka ispudinga.
Cha, o del verkimo-rekimo, tai gerai kad Adomukas jau supranta viska, as tokioj stadijoj kad kartais verkimas rekimas nezinia del ko. Buvai manau ir tu ten ;)

Irma said...

Thank you ladies!
***
Živile, man irgi toks efektas: ar juoktis ar verkti. Viena aš tik žinau, kad su dviem mažais vaikais, niekad 'normaliai' visą šeima nufotkinti neišeina: arba kas užsimerkia, ar nosį krapšto, ar bliauna kruvinom akim ;) Murfio dėsnys ;)
dalijablogT aip, pagrindo lapas yra Basic Grey iš 'Archaic' kolekcijos kuris toliau buvo traferuotas ir purkštas dviejom Glimmer Mist spalvom: Graphite ir Olive.
Ačiū ;) Smagu kad patiko ;)

Julie Tucker-Wolek said...

This is GORGEOUS!!! I loveeeeeeeeeeeeee that journaling too! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Jolanda said...

just amazing!!

Natalija Brancevičienė said...

Labai idomus darbas. Pasidininau nuotrauka, apziurejau visas smulkmenas. Labai patiko :)

Jurgita said...

Tau gal ir greitukas :)
Aš tokį savaitę daryčiau ...
Patiko detalės ir kaip baltu rėmeliu įrėminai nuotrauką.

Lynnda said...

wow Irma... I love this layout....its so so gorgeous...It' Jaw dropping too... xoxo

Nadia Cannizzo said...

Well..you DID it! See it wasnt that bad. Dont you feel better that you created something so beautiful so quick. Keep it up. I want to see more.

Jess said...

Beautiful layout!

Fauve Design said...

This layout made me giggle.This could have been me with my son.

Journaling is so nice,love the way you journal.I should do it more often...

Love the layout,i am a night olw scrapper too and it takes me far too long to finish a layout.Going to take your advise and do some quickies and just embrace the layouts :)

I Love the notebook!Saw it recently and it was so good.I didnt really like the ending though,i wished it was happier LOL

And youre so right,such a shame we dont live closer.We would make the perfect movie/scrap buddies!!!

Remini said...

labai grazu! ir vieta nuotraukoje kokia...
priminei man apie ta juostele su lapukais, niekiap nerandu pirkt :(
patiko, kad smulkios detales nepblasko ir neapkrauna skrebuko, o tik ji pagyvina. na kai visada pasidarbavai is peties ;)

~Etoile~ said...

That LO is so gorgeous!!!

Ignas said...

Labai labai patiko sis skrebukas. Toks gamtinis man jis atrodo, o tos visos detales tiesiog nuostabios!

Meadow of the sky said...

Na ir greitukai pas tave :) Žavu, šaunuolė. Pasikartosiu, bet jei nepažinočiau veidų tai tikrai nepasakyčiau kad tavo darbas, man didžioji dalis tavo darbų pakankamai skirtingi.

Olga said...

Esu sužavėta ir pakerėta šiuo tavo darbeliu. Gali kas nori ir kiek nori sakyti, kad puošnūs LO yra prasčiau negu grynai informatyvaus žurnalistinio stiliaus, bet aš su tuo nesutiksiu. Kaip tik tokio stiliaus darbai, kaip šis man yra patys pačiausi, kaip tik tokie mane verčia iš koto ir palieka be žado. SUPER! Ir toliau tokių lauksiu :)

giedre said...

Aciu, Irma, uz nuostabius skrebukus, uz visa info, ka esi paskleidus internete. Atejo laikas ir man parasyti komentara :) Siaip as tylusis svecias. Nesusilaikiau, nes taaaip prajuokino tavo zodziai apie vaiko minti, kad atejo laikas kai mama ji numes nuo kalno :D.

Irma said...

Ačiū Giedre ;)
Smagu kad skrebukas sugebėjo tylų svečią išprašyti į dienos šviesą pakomentuoti :)
Viliuosi kad dažniau pakomentuosi dabar ;)

Aiva said...

Geras! Negaliu patikėti, kad "sumetei" šį darbelį per 10 min. O_O

Ir ar man nepasivaideno - tu tikrai skrebinai dienos metu??? :D

Nuostabu... Viskas nuostabu. Ir kad suskrebinai per trumpą laiką ir dienos metu radai laiko. Ir pats LO, spalvos, ir pavadinimas, ir koncepcija. Nuostabu.