Thursday, July 28, 2011

'Lovely friends': Meeting virtual scrapbooking friends in real life...


Title: Lovely Friends
Pavadinimas: Mielos draugės
Scrapbooking has unexpectedly enriched my life in so many ways. One of the most unforeseen benefits, is that I've met three wonderful women. This summer they transcended from virtual to real friends during my recent trip to Lithuania.

Skaitau kad gyvenime man labai pasisekė. Radau ne tik hobį - būdą save realizuoti, bet taip pat skrebinimo dėka susipažinau su 3 nuostabiom moterim. Šių metų liepos mėnesį, susipažinau su dviem iš šių moteriškių realiai (Aivą jau seniau buvau sutikus ;). Dažnai būna taip kad virtualios pažintys kada jos tampa realiom, labai nuvilsta, bet ši situacija tikrai išimtis. Per dažnus susirašinėjimus, ir šiaip komentarus virtualioj erdvėj, susidariau kiekvienos draugės bendrą asmenybės vaizdą. Realus susitikimas nenuvylė--kiekviena iš jų spindėjo savu šarmu ir unikalumu. Esu laiminga kad turiu galimybe jas vadinti draugėm :)


Thanks for visiting,
Ačiū kad apsilankėte,
Irma

Supply list:
*Patterned paper, flower, and tiny alpha stickers: Making Memories.
*Journaling card: October Afternoon.
*Dimensional word sticker: Me & My BIG Ideas ('friends' large).
*Stickers: October Afternoon ('friends' small), Echo Park ('note'), JoAnn Scrap Essentials ('3' epoxy).
*Pearl adhesive dots: Queen & Co.
*Die cut shapes: My Mind's Eye.
*Rub-on: Tinkering Ink.
*Pen: Kuretake ZIG Millennium (01 tip).
*Badge and photo turn: American Crafts.
*Brads: Basic Grey (orange flowers), Recollections by Michael's Stores (orange star).
*Trim: KI Memories.
*Gesso: Golden.
*Crochet doily: Hand-made.
*Adhesive: 3M Scotch ATG 714, and Darice Aleen's Tacky Glue.
*Digital frames: Andrea Rascaglia.

20 comments:

sandi said...

Love this! What an awesome design. Love the white background and your neat journaling block! Looks fab!

Aiva said...

Sakykit ką norit, bet aš šį skrebuką myliu ir viskas. :)))

Aiva said...

Ai, nu dar noriu ką nors parašyt. :) Ačiū, Irma, kad suskrebinai mus visas kartu (dar ir Ajukas įsipaišė). :) Man be galo patinka būti šiame tavo kūrinyje - puikus dizainas, šviesi nuotaika, gražios detalės... Paukštė ir po nuotraukos esantis baltas (kas tai?) - kaip vualis - labai patinka.

Irma said...

Thanks Sandi!
***
Aivosiau neapsakomas man džiaugsmas kad tau patiko. Gana greitai viskas susimetė. Tas baltas pagrindas prigesinantis raštuotą popierių tai gruntas 'gesso' užteptas, t.y. špakluotas ant pagrindo su kreditine kortele. Pastebėjau kad gruntas mažiau popierių raito negu akriliniai dažai.
O paukštis apačioj tai povas. Simbolizuoja juk egzotiką ir grožį...jūs visos trys esate labai unikalios ir nuostabios moterys...myliu visas :)

Živilė said...

aaaaah, kaip faaaaainiai! :D Mano emocijos dabar liejasi per krastus :) As irgi kaip Aiva sakau dideli aciu uz suskrebinima visas kartu :D Labai viskas patinka ir be galo dziugina mano sirdi :) Superinis skrebukas :) Labai ta gelyte/medelis patiko, ir paukstis, ir aprasymas, ir siaip viskas viskas!

...VitDeko... said...

labai fainas skrebukas :) spalvos tokios siltos ir gaivios kaip tikros draugystes :)

Puskis said...

Grazus darbelis!! O istorija isvis super!
Norejau paklaust kaip padaryta nuotraukos remelis, kas ten zalsvas? niekaip nesuprantu, o taip idomiai atrodo, apskritai labai idomiai nuotraukos iremintos

Irma said...

Ačiū merginos ;)
PuskiTas rėmelis yra skaitmeninis 'faux polaroid' -tipo rėmas. Parsisiunčiau internetu...paprasčiausiai sumažini nuotrauką ir užmeti jį ant nuotraukos...apkarpo kažkiek.
Jei pameni mano pasarąjį skrebuką "LT Graffiti" tai čia tie patys skaitmenos rėmeliai:
http://irmaperedne.blogspot.com/2011/07/lt-graffiti.html

dalijablog said...

Kaip smagiai čia jus visos! Ot slapukes ir aš būčiau norejus į Irma 'pažiūrėti' gyvai! Gražu! ;)

Živilė said...

o Polaroidas tokius spalvotus remukus uzdeda? as visad maniau, kad tiesiog balti pakrasciukai su juo gaunasi. hm.

Irma said...

dalijablog: gal dar bus ta proga susitikti ateity.
Zmogiuke: ne visi polaroidai su baltais pakrasciais...juk ivairiu ju buvo anksciau. Sio tipas vadinasi "peel apart polaroid"...kaip suprantu ji reikejo atplesti(?)

Cindy Gay said...

Very nice!

Jurgita said...

Įsijungiau neturėdama nuotaikos ... maniau pasiskųsiu - nėra, pabėgo mūza ir vau ... kaip pakilo nuotaika ... iš tokio nuopolio šypsausi patenkinta :)Nu ir siurprizėlis :)
Kaip gražu ... gėlytė nerta (dabar aš neriu 161 mergaitės suknelei - rodžiau tau ...)
Ir tikrai šauniai tu mus sujungei, kaip į bendrą mergaičių pasisėdėjimą - meetą. Ačiū tau už geras emocijas :)

Agneja said...

kaip fainiai, kad susitikoT!:)
Skrebukas, kaip visada, PUIKUS!

Meadow of the sky said...

Kaip smagu kad radai laiko susitikti ir pasibendrauti. is skrebuko galvjau kad kartu susitikot, o pasirodo atskirai. Taip sauniai visas apjungiai.

Ignas said...

Nu va, reikejo vaiksciot po gatves, drug buciau sutikes, autografo paprasyciau. :D Skrebukas kaip visada nuostabus, ta handmade gelyte taip fainai atrodo. (isvis man kazkoks ranku darbo niekutis skrebukuose labai patinka :) Ir tas gesso patepliojimas, reik isigyt man jo, dabar dar noras labiau sustiprejo kai si darba pamaciau. :) Nuostabu!

Irma said...

Thank you all
***Dekoju uz komentarus.
Ignaijei buciau zinojus kad domiesi susitikti su manimi, tai nereiktu po gatves klajoti ;) is praeito pasisakymo supratau kad tu i meet'us neini(?)

Ignas said...

Galiu paklausti kas nenoretu susitikti su tavim? :) Pamenu, kad sakei noretum su Jodie kartu paskrebinti, mano turbut svajone butu su tavim. :)

Yolande (pronounced you-land-a) said...

It is totally awesome that you met some of your virtual scrappy friends in real life...really, how cool is that! Lovely layout and pretty details... :)

Irma said...

Thank you Yolande ;)
***
Ignai: Jau toki komplimenta pametei kad net issisiepiau iki ausu :):):) Aciu! Niekad gyvenime nezinai kokia proga pasitaikys...kas cia zino, galbut kada nors pavyks paskrebinti realiai.