Monday, August 29, 2011

I'm in Sept 2011 Scrapbook Trends...

Just wanted to share my joy! Today I received my subscription issue of Sept 2011 Scrapbook Trends, and guess who's in it? Yep, it's yours truly. This is a page about Adam's 1st birthday, and it's featured on page 40.

I showed this magazine page to Adam who's 4 now, meanwhile his older brother was teasing him: "Look Adam! You are a BABY...baaaaby.... babyyyyyyy!!! {At this stage of their development, being called a baby is the worst insult}". Adam closed the magazine and replied: "I don't want to look at this baby!
Hopefully he'll appreciate this page and want to look at it in the future.
*** *** ***
Norėjau pasidžiaugti man džiugiom naujienom. Šis skrebukas buvo publikuojamas rugsėjo 2011m 'Scrapbook Trends' prenumerate. 
Šventėme Adomuko pirmą gimtadienį, - net nesitiki kad jam taip staigiai suėjo 4 metukai. Parodžiau žurnalo puslapį Adomukui...tuo tarpu jo vyresnis broliukas iš jo šaipėsi kad jis esa "baby" {4 ir 6 metų vaikaim tai yra aukščiausio laipsnio paniekinimas}. Adomukas staigiai užvertė žurnalą ir pasakė: "Nenoriu aš žiūrėtį į šį kūdykį!". Tikiuosi kad ateity jis įvertins šį skrebuką :)

9 comments:

Nathalie said...

Big congrats to you! They'll "get it" later ;)

Linutukas said...

kuo nuosirdziausi sveikinimai :)

bet tikrai kaip greitai laikas bega, as tai ir dabar vis kartkartemis prisimenu ta nuotraukyte su apipaisytu veiduku :)... kol mamyte mums "siuntinuka" pakavo :) :) :)

Catherine SIWCZAK said...

congratulations Irma !

Amira said...

Kaip faina, sveikinimukai :)

Oi prisijuokiau, is to parasymo, kaip vyresnelis erzino maziuka :)

sandi said...

Yippee! A BIG congrats to you! Your lo is just fab!comativ

Neringa said...

tikrai labai smagu save atrasti žurnale, sveikinu.
puikiai žiūrisi tas skrebukas. :)

Cindy Gay said...

Got mine today! Congratulations!

Yolande (pronounced you-land-a) said...

This is such wonderful news!!! Congrats doll...you must be so excited and so chuffed. Totally deserving..your work is unique. :)

Ella Swan said...

Congrats on the pub!! I saw it in my latest mag - how exciting - it's a great layout :)