Monday, August 1, 2011

OUAS August 1st sketch is LIVE & my take on it...

 Nida: A Perfect Day to Remember...
Nida: Nuostabi diena prisimint...




Above is my design team assignment working with the August 1st sketch for Once Upon a Sketch blog (please see full directions on how to participate and win yourself some wonderful (and too numerous to name) prizes here

Journalling Criteria:
Finish this line "A PERFECT DAY IS....." . Your journalling has to be at least 2 lines long, and with the theme of a whatever a perfect day for you is or a perfect day that you have had already e.g. a birthday, a holiday, a childhood memory, a wedding day, graduation day etc. Your journalling can be ANY type : handwritten, typed, etc...
*You MUST combine our journalling criteria with this sketch...


About  my layout: A perfect day for me was vacationing in Nida on a recent trip to Lithuania. I typed my journaling with a vintage Royal portable typewriter c1920's. 
Journaling reads:
With good company; Surrounded by warmth; Feeling 'home in my homeland; Toes immersed in the soft sand of the Baltic Coast; Watching languid seagulls glide; Realizing that this perfect day will become truly perfect with time and retrospection. There is nowhere else I would rather be right now.
Nida, Lithuania: July 3, 2011.
*** *** ***
Grynas malonumas skrebinti šviežias nuotraukas tik sugrįžus iš Lietuvos. Štai jau ir antras skrebukas kelionės nuotraukom sukurtas Once Upon a Sketch saito konkursui (daugiau info kaip sudalyvauti randasi čia).
Technika: Spalvos 'trauktos' iš nuotraukų; Tekstas dešinėj pusėj tai skaidri plėvelė įsigyta kada pradėjau skrebinti  (bandau vartoti ir labai seną produkciją tai maišant su naujesne); Aprašymas spausdintas su antikvarine 'Royal Portable c.1920 sapusdinimo mašinėle. ...Jei kas neaišku drąsiai klauskite ;)

Thanks for visiting me!
Ačiū kad apsilankėte!

Irma
*** *** ***
Supply List:
  • Patterned paper: Die Cuts with a View (The Rustic Stack).
  • Transparency: Creative Imaginations - Narratives by Karen Russell.
  • Tags: 7gypsies (green), Clarkson Potter Publishers, Random house Inc., (seaweed).
  • Postcard, clip and brad: Making Memories.
  • Stickers: Heidi Swapp (arrow), Cosmo Cricket (red border), October Afternoon (blue sentiment).
  • Alphabet stickers: Making Memories (cork), Basic Grey (red).
  • Rub-ons: Royal & Langnickel Brush Mfg., Inc. (sea gull).
  • Canvas flower: Recollections by Michael's Stores Inc.,
  • Stamp: Cloud 9 Design (sentiment).
  • Ink: Ranger Industries.
  • Typewriter: Vintage.
  • Other: Paint sample card, twine (packaging), postal stamp (ephemera), staples (office supply).
  • Adhesives: 3M Scotch ATG 714; Darice Aleen's tacky glue.

16 comments:

Jurgita said...

Kiekvieną detalę žiūrėjau net išsižiojus ... spalvos užburia ... užliūliuoja, kaip jūra.
Man kilo klausimų :) tekstas su žodynu atspaustas ant skaidrios plėvelės ? o trys kvadračiukai su sendintais pakrasčiais kaip padaryti ?

Irma said...

Jurgita Nu tu greituolė :o)....Aš tik dabar publikavau šį skrebuką o jau spėjai pakomentuoti.
Ta plėvelė su tekstu yra jau seniai išėjus iš produkcijos (rodos '04-'05 pirkta), bet pasilikau nuo senų laikų kadangi supratau kad tai ne laikina tendencija o rasiu kur panaudoti ;) Ji buvo 30cmx30cm formato tai aš tik kraštą nukirpau...tie langeliai su "sand waves sun' taip pat jau buvo atspausdinti ant jos.

Ignas said...

Nepakartojama, atrodo net pajurio veja pajutau, laukiu vel susitikimo su jura... :) Skrebukas labai zavingas, kiekviena detale turi savo vieta. Ir as noriu paklaust :) Zuvedra tai rub-on'as? Ir kaip ta teksta ant skaidrios pleveles priklijuoji, kad nesimatytu is apacios kliju ar kazko pan. :)

Irma said...

Ačiū Ignai: Atsakyt į klausimą-Teksto plėvelė pritvirtinta trijose vietose: 1) Pačiam viršuj su dviem metaliniais segtukais/'staples' 2) kur siūlas pririštas yra pravertas bradsas/vinukas 3) sausu klijų taškeliai slepiasi po mėlynu lipduku-teksto juostelės pačioj apačioj.

Irma said...

o žuvėdra tai nutrinamas rub-on'as.

Nathalie said...

Ooh, I really like this page Irma!!! You went way beyond in your sketch interpretation and the result is stunning! Fantastic color combination too!

Olga said...

Žavu, lyriška, dvelkia tokia gaivuma. Labai labai patiko, aš irgi išsižiojus tyrinėjau, kaip ir Jurgita :) Visos detalės taip čia dera, atrodo, kad jos čia visada ir buvo, geriau net nesugalvosi. Ir dar negaliu nepasižavėti modeliu nuotraukoj :) - esi labai fotogeniška ir žavinga.

Živilė said...

Mano sios vasaros spalvos! :) Siuo metu mane labai labai zavi marinistines melyna, raudona ir balta... (beje, su sitom spalvom, galejai ir scrapping.lt konkurse dalyvau :DDD)
Labai fainiai interpretavai schema. Patiko tos spalvu korteles su spalvu pavadinimais uz nuotraukos - mane jos labai seniai vilioja, tik vis nesugalvodavau, kaip panaudoti :)

Dar... mano paskutinis, dar nerodytas skrebukas irgi apie jura :D ir tobulas atostgas :D

Irma said...

Thank you Nathalie!:
****
Aciu Olga ir Zivile:
Nuejau pasiziureti i scrapping konkursa apie ka cia kalba eina...nu tikrai, eina sau koks netiketas sutapimas! :O Betgi skrebukas jau buvo padarytas pries savaite laiko specialiai OUAS konkursui, manau butu neetiska ji taip pat priduoti scrapping konkursui ;)

Aiva said...

Ir aš likau išsižiojus :D Ir sužavėta! Visų pirma, labai gražios tavo nuotraukos. O skrebuko spalvos, išgautos iš jų, irgi labai gražios. :) Šiltos ir marinistinės, Smėlis, jūra, atostogos - apie tai šaukia tavo skrebukas. :)

Labai patiko visos detalės, gėlytė kokia nuostabi, žuvėdra fantastiška, virvelė - liux, labai patiko dešinėj pusėj kvadračiukai su užrašais, post card su lietuvišku pašto ženkliuku ir labai patiko, kad spalvų kortelę panaudojai kaip pagrindą po nuotraukom. Super!

Rankšluostukas (ar patiesaliukas) irgi vertas atskiro pagyrimo. ;)

Cindy Gay said...

Lovely layout with fashionable photos!

Anonymous said...

Irma, kaip gražu. Nekalbant apie krupščiai parinktas tobulas detales, jau vien kokios nuotraukos! Atrodai, kaip modelis :)

Asta

Puskis said...

labai geras darbelis, toks vientisas, viskas jame taip dera, zodziu puiku!!! Gele labai grazi ir zinoma nuotraukos, super!!

dalijablog said...

Dailiai Irma tu čia atrodai! Lyg specialiai photoshoot'ui surezisuota ;) patiko mėlyna gele! Ir spausdinimo masinele! O tamsiai mėlyna spalva - drabuziuose ir vakariniame makiaze mano pati mylimiausia ;) malonus LO!

phamil said...

I love your take on the sketch! I love the fun pics and the big pretty bloom! Love the colors too!

Lisa Barrie said...

Hi Irma, Thanks so much for your sweet comments about by sketch LO. It was great to hear from you.