Monday, August 22, 2011

Saving Ducky...

Title: Saving Ducky
Pavadinimas: Ančiuko išgelbėjimas
The story of this layout reminds me of 'The Velveteen Rabbit' - when a boy loves his toy so much that it becomes real to him. This is a story about how Ducky became a part of our family, and inseparable from Adam. This wonderous time of a child's innocence is so brief, that I wanted to capture it before it slips by. 
When we go shopping with the boys, I usually let them carry a toy which they have to return to the cashier (we have an understanding that buying toys are only for birthdays or special occasions). When I handed Ducky to the cashier, he threw it back into a bin, and Adam stood there frozen beginning to sob in such a heartfelt way (this was different than a spoiled-kid, 'I-want-a-toy-type-of-cry'). Later, Adam told me that he thought Ducky was thrown out in the trash bin and that made him really sad. So of course I stepped back to buy Ducky. To this day, Ducky and Adam are inseparable, and he won't sleep until we find Ducky. On many occasions we had to turn up the house in the evening looking for Ducky - they are truly best buddies.

Thank you for your visit!
Irma
*** *** ***
Man buvo labai svarbu įamžinti šią istoriją kadangi bent kada gali būti jos pabaiga -vaikystė juk tokia trumpa bei trapi. Ši istorija apie tai kaip Adomas išgelbėjo savo ančiuką.
Kad kovoti su žaislų infestacijos epidemija, turim supratimą su vaikais kad žaislus pirksime tik gimtadieniams. Parduotuvėse vaikam leidžiu panešioti vieną žaislą iki kasos kur jie privalo atsisveikinti su žaislu. 'Pridavėm' ančiuką kasininkui, o tas jį atbulom numetė į konteinery. Adomas taip graudžiai ir iš širdies pradėjo kukčioti. Vėliau paaiškėjo kad jis neteisingai suprato jog ančiuką išmetė į šiukšlių dėžę, ir jis panoro ančiuką išgelbėti. Aišku nupirkau jam šį ančiuką - jo ašaros šį kartą nebuvo 'lepūnelio vaikelio' ašaros, o tokios graudžios. Iki šiol Adomas su ančiuku esa neišskiriami, ir jau ne pirmą kartą vakare turėjome apversti namus aukštyn kojom ieškodami pamesto ančiuko, kadangi mažasis nesugeba užmigti be savo mylimo žaislo.
Ačiū kad apsilankėte ;)
Irma
*** *** ***
Supply List:
*Cardstock: Die Cuts with a View
*Patterned paper: Luxe Designs (black ledger), Basic Grey (kraft ledger), October Afternoon (ducks).
*Tag, word phrases, and canvas tag reinforcement: 7gypsies.
*Paper tape: K & Company.
*Die cut border strip: Doodlebug Designs Inc.
*Border punch: EK Success.
*Stamps: Autumn Leaves (alphabet), JoAnn Scrap essentials (date).
*Stamping Ink: Colorbox.
*Alphabet stickers: October Afternoon.
*Pen: Kuretake ZIG Millennium.
*Adhesive: Kretake ZIG 2 way glue, Scotch ATG 714,
*Thread: Coats & Clark.
*Sewing machine: Singer.
*Staples: Office supply.
*Digital photo frame: Carina Gardner.
*Photo editing software: Photoshop CS3.

18 comments:

Toni Cartwright said...

WOW Irma!!! im just loving this Layout!!!! what a very cute photo!!... and that OA paper goes well with this layout!!!
Take Care
TONI
XOXOXOXO

dalijablog said...

As ta pati jau su savuoju darau. Kaip sakoma keeps them entertained, kol ten jų mamos 'nuobodziai' pagal juos laiką leidžia ;) tai irgi buna ašarų ;) bet greit iduoda ką kita, pamirsta. Žinoma, dar mažas nesupranta mamos triukų ;)

Man patiko skrebukas, daug nuotrauku, aprašymas ir linksmybės apačioje (zasiukai, beje is kur jie?) nuotrauka ta faina kur zoomas į zasiuka ;)

dalijablog said...

*įduodU* ten turejo būt!

Irma said...

dalijablog del gramatikos klaidu as nesikabineju ;)
Tie zasiukai yra iskirpti is October Afternoon rastuoto popieriaus.

Živilė said...

Ach, labai mielas skrebukas. Bet kitaip ir buti negali, kai tokia istorija... Skrebukas mane grazino i vaikystes laikus, kai mano sese negaledavo issiskirti su savo zuikiu :)
Labai patiko, kad daug nuotrauku panaudojai ir visa istorija papasakojai. O tas popierius su anciukais labai grazus - lyg is vaikiskos knygeles :) Kaip pavadinima padarei? Cia rub-onsai gal, ar kirpai?

Agneja said...

LAbai patiko ;)
grazus pagrindiens foto remelis, is kur jis?

Nathalie said...

What a sweet story! I lOVE the unique design of your page!!!

Linutukas said...

nuostabus skrebukas ... dar nuostabesne antuko istorija :), neturejau tokiu nuotykiu kaip jus pasakojat :), zaislai irgi perkami tik gitadieniams ir zinoma kaledos :) dovanu metas:), kaskaip pas mus su merginom nebudavo tokio dalyko, uztekdavo pasakti kad tai ne musu zaisliukas ir jos paciupindavo bet lentynoje ir palikdavo :), bet pukia ideja man pasufleravai su siuo skrebuku :), mano paneles megsta taip parduotuveje prie knyguciu ir zurnalu stendo pastoveti, mes i parduotuve tik izengiame ir is karto girdziu ""mama... mes prie zurnalu busim.... "" :), reiks nufotkinti jas kada parduotuveje :) gal velniu negausiu nuo apsaugos :D

Irma said...

Thank you all for your sweet comments ...much appreciated!
***********
*dalijablog: dar kol gali i vezima isodinti ir mamos triuku nesupranta tai gerai ;) megaukis siuo laikotarpiu ;)

*Zivile: pavadinimas yra stampuotas labai senais 'Autumn Leaves' silikoniniais antspaudukais. Sriftas toks 'doodle' vaikiskas - man pamena lyg vistos kojeles :):) pagalvojau kad cia tinka prie vaikiskos temos. Stampuota ant oranzinio 'cardstock' ir toliau iskirpta.

*Agneja: skaitmeninis remelis yra Carina Gardner, seniau pirktas is 2 peas.

*LINUTUKAI: smagu kad mano skrebukas suteike tau paciai ideja skrebinti savo mergaites. Mane irgi dazniausiai prie knygu ir zurnalu galima rasti :):) ;)

Jurgita said...

Darbas išties į temą. Manau tai aktualu bene visoms vaikus auginančioms mamoms.
Kilo techninių klausimų ... pavadinimą štampavai tiesiogiai ant LO ar ant kito popieriaus ? Kažkaip baimė išterlioti jau beveik pagamintą darbą, man neleidžia tiesiogiai taip daryti pavadinimo.

Irma said...

Jurgita Nuosirdziai dekoju!
O pavadinimas stampuotas ant oranzinio popieriaus ir po to iskirptas zirklem.
Stai sie stampukai (Ha! pasirodo kad dar jie prekyboj): Tia Bennet Autumn Leaves 'Freestyle':
http://www.overstock.com/Crafts-Sewing/Autumn-Leaves-Freestyle-Alpha-by-Tia-Bennet-Clear-Stamps/4745905/product.html

Puskis said...

Kaip visada labai idomus darbas. I tavo darbus beziuredama as net pasimetu bandydama surast ar yra cia kazkoks pagrindo popierius, ar cia viskas is atskiru detaliu padaryta :) Daznai taip tavo darbuose buna, labai idomu, tada jie tokie kitokie, nzn ir kaip tu juos sugalvoji taip padaryt :) super tiesiog!

Meadow of the sky said...

Viską iššniukštinėjau ir megavausi, neapsakomas jausmas užplūsta skaitant tokias nuoširdžias istorijas.

Irma said...

Aciu Puski ;) Pagrindas yra tas juodas ;)
'grid-formato' skrebukai yra mano 'default' kada norisi ilgesne istorija papasakoti arba yra labai daug nuotrauku...tada juk kazkokios dizano tvarkos reikia.

Meadow: aciu! Smagu kad mano skrebukai yra sniukstinejami, apziurinejami ir juose randama kazkas netiketo ar idomaus.

sandi said...

Oh this is just so cute! Love it!

Ignas said...

Nu super! Labai faina istorija ir pats skrebukas. Jau senai ziuriu i ta isplesto sasiuvinio lapo skylamusi. Nespalvotoj nuotraukoj atrodo, kad ta antis tuoj islips is nuotraukos, kaip is TV ekrano per koki nors filma. :))Nuostabu! :)

sandi said...

This is really cute! Love the look of that title!

Yolande (pronounced you-land-a) said...

This so precious... :) I love the sweet duck motifs at the bottom of your layout, that lovely black and white lined background paper and your lovely design.