Friday, June 8, 2012

CSI: Case File No.23


Title: 'B' is for 'bride to be'
Pavadinimas: Būsimoji nuotaka

This photo of me was taken on October 7, 2001 - a day before my wedding on the ocean shore of Kauai, Hawaii. The picture was taken with my 1st SLR 35mm film camera (I feel vintage just saying that :):), so I had to scan the film negative into a digital file and then print it.
Below you'll see how I got around the issue of not having enough space to journal. I typed it up on a separate piece of paper and attached a 'pull' tab; This way when I place this letter behind the layout in the page protecktor, it'll be easy to pull it out and read it....
***
Štai atėjo laikas parodyti ir antrą skrebuką sukurtą CSI saitui (iššūkis No.23) kuriame aš esu pakviestinė dizainerė birželio mėn.
Nuotrauka daryta 2001.10.07 - diena prieš mūsų vestuves Kauai salos pakrantėj Havajuose...tai paskutinis vakarėlis kada aš dar buvau Mis. 
Fotografavo vyras su mano pirmu SLR-veidrodiniu aparatu dar su 35mm juosta. Tad teko negatyvą skenuoti ir pavertus i skaitmeną atspausdinti. Manau kad kokybė truputį nukentėjo, bet man po truputi pradėjo patikti skenuoti negatyvus ir kartais netikėtą kadrą atrasti.

Toliau, iššūkis pateiktas apatinėj foto; reikalaujama panaudoti visas spalvas ir taip pat po 2 'pasiūlimus' po 'Evidence' ir 'Testimony' kategorijom.
***

Once again it's time for me to reveal what I've made for Color stories Inspiration case File No.23
[click Case File to enlarge]


[journaling will be placed in a pocket behind the layout]


[Detail shot above]: I love this oldie hand-stitched mulberry paper by Prima. I got it knowing that while raising two boys I'll probably never get to use it, but since it was so pretty, I couldn't resist not buying it. I'm glad to finally dig into my older stash of product.

Thanks for your comments!
Irma
*** *** ***

Supply list:
*Patterned paper: Fancy Pants Designs (yellow), Prima (green mulberry paper).
*Chipboard rose, alphabet stickers, and butterfly rub-ons: Basic Grey.
*Flowers: Prima (frosted dimensional rose, small purple and yellow), Craft supply (pink velvet).
*Brad and epoxy rhinestone button: Recollections for Michael's stores.
*Rhinestones (blue): My Mind's Eye.
*Monogram 'B' rub-on: 7 gypsies.
*Alpha rub-ons: Unknown source.
*Pens: Kuretake.
*Thread: Coats & Clark.
*Stencil: The Crafters Workshop.
*Cream Chalk: Pebbles Inc.
*Vine branch: Craft supply.
*Adhesive: Scotch ATG 714, Therm-o-Web glue dots.
*Punch: McGill (tab).
*Stamp: Cat's Life Press ('pull')
*Font: Apple Chancery.
*Mini staples: Tim Holtz.

9 comments:

Remini said...

nuotraukoj tai kaip kokia sexbomba :D :D :D
labai subtiliai ir graziai...

Jurgita said...

Žiūrint į nuotrauką, tai esi visai nepasikeitus ... Labai būtų įdomu sužinoti, kai pasikeitei vidumi ... manau ir laiškelis iš antros skrebuko pusės - būtent apie tai :)
Darbelis pavasariškas šiltas ir kadangi neįskaitau, ką ten prirašei ... manau tik šilti prisiminimai (kaip ir dera tokią dieną)Beja, pamenu nuotraukas iš vestuvių - jos buvo fantastiškai gražios !!!

sandi said...

Just so pretty! Love the look of the circles. It looks like sewing around the one with the pic...fab!

Irma said...

Remini prajuokinai....be galo :D....
Ačiū už įvertinimą.
Jurgita Ha!, sakai kad nepasikeitus {manau iš mandagumo ;), tikrai kad (bent man) labai žymiai aiškūs pokyčiai ir vidun ir iš išorės. Tą dieną mačiau pasaulį rožinais akiniais :) bandau vėl atrasti nors 1/3 to optimiškumo kurį jaučiau tą dieną. Laikas daro savo, bet yra noras ir atkaklumas :)
Sandi Thanks so much for your comment!

Neringa said...

Irma, palaikau Remini pastebėjimą apie seksbombą. :)

man atrodo šio iššūkio tokios sudėtingos spalvos, bet kažkaip tavo skrebuke jos darniai "susigrojo".

Živilė said...

Labai romantiskas skrebukas, na, juk taip ir priklauso pagal tema :) Ir aprasymas-laiskas patiko, be jo butu tik dekoratyvinis skrebukas, o dabar toks gal net filosofinis gavosi :D
Labai fainas tas trafaretas, kur zalios sakos ir ziedeliai... Ir tos geles. Man patinka tavo moteriski skrebukai :D

...VitDeko... said...

Ohohooo kokia cia tu grazi :)) ir aisku dabar labai grazi esi :) zinai man isvis isgirdus fraze grazi amerikiete iskart tavo atvaizdas iskyla :)) net nzn kodel tokios asocijacijos :) o skrebukas man sis kazkoks kitoks, nei buvau ipratusi matyti, bet grazus ir viskas lyg perteikta taip trapiai ir romantiskai :)

Aiva said...

Kokia tu graži, mieloji... Suprantu TB - tavo moteriškajam žavesiui neįmanoma atsispirti... Tokia saldi, prisirpusi uogytė. :)))
Aprašymo nesuprantu, bet ir be jo skrebukas neprastas. :)

Aiva said...

Iš susijaudinimo (išvydus tavo grožį :) ), pamiršau parašyt, kad labai patiko "B is for..." - priminė abėcėlę arba vaikišką knygelę... Faina. :)