Friday, November 27, 2009

Pencil Lines sketch 162

[click on photo for larger view]

Title: Not so Great Photos



This Layout was done for Pencil Lines sketches #162 - my 1st challenge with these talented girls:) A comical page about my son Adam's "Li'l stinker" twisted faces that he makes upon seeing me with a camera (I got a whole collection of these type of facial expressions - what a riot!). It shows his mischievous personality perfectly, and how many moms show their kids' not-so great photos?! We have a saying around the house here-- God broke the mold when He made Adam.
Supply List:
Cardstock: The paper Company; Patterned Paper: Die cuts with a View; Die Cut: Heidi Swapp for Advantus; Dimensional sticker: Me & My Big Ideas; Stamps: Basic Grey (detail leaves); Scrappy Cat LLC ( leaves solid/outline); Inque Boutique (stitches); Ink: Ranger Industries; Trim: American Crafts (black, green diamond); Making Memories (blue plaid, green); Fancy Pants (blue scallop); Rub-ons: K & Company (brown stitches); Pen: ZIG Millennium; Buttons: Darice; Floss: DMC; Other: Dymo label, hemp trim (unknown).

13 comments:

Julie Tucker-Wolek said...

this is adorable!!! love love love love those photos and loving that little skunk! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Neringa said...

Labai smagus darbelis. Bet nežinau, Irma, nesutikčiau su tavim, kad nors viena iš trijų įdėtų foto su Adomuku "is not perfect" - man visose jis labai gražus - toks šelmis garbanius. ;)
Ir dar man patiko, kaip tavajame darbelyje apie selmi berniuka gerai ikomponuota ir atitaikyta ruzava spalva (darbo krasteliai). :)

Neringa said...

Linksmas darbelis :) Man patiko ne tik šelmiškos Adomelio foto, bet ir kaip tokiam darbeliui apie selmi berniuka puikiai atitaikei-pritaikei ruzava spalva. :D

Irma said...

Ačiū Neringa!
Mamos akyse visos nuotraukos vaiko "gražios", bet "negražios" ta prasme kad pamatęs mane taip išsivėpia...visą kolekciją tokių išraiškų turiu :D
(tie rėmeliai ir šeškiuke raudonos detalės, realiai yra blankios raudonos spalvos- iš to pačio DCWV "Nature" rinkinio...ką reiškia skenavimas ;)
****
Thanks Julie!

Agneja said...

ok koks smagumas, spalvos labai mielos, ir tos israiskos tokios linksmos ;)

Magic Rabbit said...

kokios fainos fotkes..man tokios patinka..linksmos, tikros:))) o ir LO nerealus..ziauriai patiko tas voveriuks ir tie iskarpyti lapai..liux..ale Adomo garbanu grozis:)))

Agneja said...

Irma, dar pasiziurejau, kad turiu panasiu rudenisku nuotrauku...jeigu duosi leidima, bandysiu kazka panasaus ir as padaryt...

Diana said...

I love your take on the sketch. The photos might not be great but the layout looks really good.

Irma said...

Thanks for the comments ladies! they mean the world to me ;)

Agnėja: Koks man komplimentas kad nori liftinti ;) bet juk ne koks čia originalus dizainas o darytas pagal schemą :)...lauksiu tavo interpretacijos.

Jurgita said...

Koks padauža Adomėlis :)Tokios natūralios, nepozuotos nuotraukos nepakartojamos. Aš tik tokius kadrus tevertinu. Darbas perteikia nuotaikų spalvas. Tikrai gražu ir man labai patinka.

Živilė said...

Gerai pagautos Adomuko išraiškos! Super nuotraukos :) Labai gerai parodo jo padūkimą :) pačiam LO irgi tik komplimentai. Visos detalės dera ir pritinka, spalvytės liuks :) Patinka man :)

Unknown said...

beautiful layout Irma, please send into teh readers gallery

Unknown said...

Hi irma, Love your layout for Pencil Lines!
The book is available for shipping to the US, visit www.pencillines.com for details :)
Anna x