Sunday, April 25, 2010

Random Inspiration Challenge #2: Creative Titles







Title: Pussy Cat Magnet


A bit about this page: My husband's ability to attract cats is a mystery. Before we got Dusty, he was not fond of keeping pets, nor did he feed the neighborhood cats, or carry around catnip. But for some reason, cats would seek him out. The cat in the color photos is from the area. Every time he would step out on a deck, she would appear and start rubbing against him. In the black & white photo, our friend's "antisocial" cat found him outside in the yard and curled up on his lap as well. Must be something about his aura that is magnetic to cats :)
***
The challenge: Creative Titles: Show us unique, creative approaches to title-work. You may substitute a picture for a word; Use a different element to spell a part of the word (such as I've done with the "CAT" chipboard coaster); Place buttons or other circular embellishments in place of the letter "o"; Spell out the word with nontraditional items such as wire, or fabric or paper scraps; Use play on words....you get the idea!
Who can participate? Anyone, anywhere (international entries accepted)
Format: traditional scrapbook pages, cards, altered projects, art journal entries...anything!
Where/how to submit? Please leave one link to where we can see your creation (whether personal blog or online gallery. However, please do not leave links to sites where one has to become a member to view the images). If your comment does not appear immediately, it's because I have turned on comment moderation.
Due date: May 10 (12 p.m. EST)
Prize: a very humble Scrappy Cat acrylic stamp set (SCR1038 Ornamental Borders).
Winner: will be selected randomly; Everyone has an equal chance of winning!

***I hope to see your work!!! If there's any questions, please do not hesitate to contact me, or leave a comment.

20 comments:

Julie Tucker-Wolek said...

ohhhhhhhhhhhhh I love that lo!! i loveeeeeeeeeeeee the title and all the photos!!! cute journaling too! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Irma said...

Translation for lithuanians:
Štai ir konkursas Nr.2.
Šį kartą užduotis pademonstruoti kūrybingus, išradingus, unikalius pavadinimus. Tai gali būti sužaidimas žodžiais (kaip Miglės išgalvotas "Abu2" vietoj "Abudu", bet taip pat pats pavadinimo raidynas. Galbūt vietoj raidės "o" panaudosite apvalias detales kaip sagas ar gėles; Galbūt vartosite netradicines priemones kaip vielą ar audinio ar popieriaus skiauteles iš kurių sulipdysite pavadinimą. Vž, nustebinkite mus savo genialumu ;)
Terminas: Gegužės 10 (24 val EST...mano laiku)
Priziukas: Scrappy Cat "border" 2 akrilinių štampukų komplektas.
Nugalėtoja: rinks kompiuteris "random" eiga.

Lauksiu naujokių, seniūnių ir visų visų ;)
*** **** ****
Apie šį skrebuką: Mano antra pusė esa manęs pavadintas "Kačių magnetas". Labai l.l. keistas fenomenas, kad kur bebūtume, bent kokiame sode sėdėtume, neužilgo prisistato katė prie jo pasitrinti. Ir tai, jis kačių nei nemaitina nei valerijono kišenėse nešioja...betgi jį supa kažkokia aura kurią katės jaučia. Užfiksavau du skirtingus momentus: spalvotos foto tai rajono katė vis atbėgdavo kada jis išeidavo į sodą, o j/b foto, tai draugų "nedraugiška" katė kuri jam į glėby puolė.
Pavadinimas...buvo jo išprovokuotas kadangi panoro lažintis su manimi kad būtent taip pavadinimo nedrįsiu rašyti :)...(kadangi išėmus "cat" kortelę, visai kas kitka gaunasi :D
Žodis "Cat" kortelė tai iš chipboard-- mėgdžioja "coasters" padėkliukus gėrimams.

Irma said...

Thanks Julie ;)

Agneja said...

koks momentas, kokia meile ;D
smagus skrebukas! Labai patiko spalvos, skrebukas toks vyriskas, bet kartu svelnus ;) tvarkingas LO...
dar labai patiko tas pukelis prie pauskciuko!

Aiva said...

Aš ką tik parašiau emocijų kupiną komentarą, bet puslapis užlūžo ir dabar nžn, ar tu gavai mano komentarą, ar ne. Tad pasikartosiu. :)

Ooooooooooooooooooooooo!!!!!
Ohohohooooooooooooooooo!!!!!
Tai bent skrebukas!!!!!

Be galo, be krašto patinka spalvos, ryškumas, detalės ir nuotraukų grožis...

Aš prisimenu, kaip tu man pasakojai šią istoriją apie TB gebėjimą pritraukti kates. :) Tu nuostabiai pavaizdavai šią jo savybę šiame skrebe!

O konkursas (šitą pamiršau paminėt savo pradingusiam komentare) labai įdomus, kadangi teks pasivaržyti su tavimi - juk žaisti žodžiais yra tavo arkliukas. ;)

Pavadinimas "Pussy Cat Magnetmane" iš karto privertė mane nusišypsoti (šiai frazei net vertimo nereikia, ją visi žino) :D

Pabandysiu ir aš sužaisti ;)

Leja said...

Labai harmoninga! ir spavu, ir detaliu geometrija...labai patiko tagiukas ir kaip jis "pakabintas" :D....cia net ir uodegos galiukas! Na ir fantazija!!

Živilė said...

Pasikartosiu, bet negaliu nepagirti sito skrebuko! Jis nerealus! Labai pritariu Agnejai - tas pukelis prie paukstelio superinis :)
Labai patiko LO schema ir nuotraukos (jos visada pas tave prikausto demesi...)
Geras juokas su pavadinimu!!!!! Pirma karta skaitydama net nemaciau tos korteles "Cat" :)))))))))))))

Kristi13 said...

Oi kaip aš myliu kačiukus. O jau darbuko grožis. Tas tagiukas koks puikus.

Meadow of the sky said...

Negaliu atsiziureti, gerai pakele nuotaika siai dienai :) Toks tvarkingas, vyriskas, smaikstus. Zodziu - nuostabus :)

Aiva said...

Mano konkursinis "Kelionė (su) zuikiu":

http://www.scrapinstyletv.com/portfolio/view_layout.php?layout_id=204755

knopkiniukai said...

OJE-konkurinis :)

Irma said...

OJE: pamiršai įkelti nuorodą į konkursinį ;)
http://knopkiniukai.blogspot.com/2010/05/konkursui-nr2creative-titles.html

ader said...

Ader konkursinis. Skrebukas mano meilei :)
http://aderavi.blogspot.com/2010/05/skrebukas-konkursui-idomus-pavadinimai.html

Meadow of the sky said...

Ikeliu "Veidrodeli"
http://meadowofthesky.blogspot.com/2010/05/pagaliau-pagaliau-iskepiau-skrebuka.html

Aiva said...

Koks gėris dabartinės konkursų taisyklės - kad galima žiūrėti darbelius eigoje, grožėtis, pagirti, pakomentuoti. Liuks! Viskas daug gyviau dabar yra.

Remini said...

O štai ir mano konkursinis ;)
http://reminihome.blogspot.com/2010/05/random-inspiration-challenge-2-creative.html

Dianos laisvalaikis said...

Va ir aš prisijungiu prie konkurso :)

http://picasaweb.google.lt/lh/photo/E5l8t1yJk4HxEx9YDaRa0A?feat=directlink

Irma said...

Įkeliu už Neandartalietę:

http://s003.radikal.ru/i203/1005/90/0ad68bfd915c.jpg
O čia aprašymas:
Čia pirmas mano gyvenime skrebukas pavadinimu „SMAGUMĖLIS!“, bet tikiuosi (netgi esu tikra), kad nepaskutinis.
Trumpai apie jį. Mano didysis, kaip tikriausiai ir visi jo amžiaus vaikai svaigsta dėl kompiuterinių žaidimų. 1 val. per dieną jam leidžiama žaisti vaikiškus žaidimus. Kaip tik neseniai buvau "pripaparacinusi" jo žaidžiančio nuotraukų, su visais "wau", "yes", "go, go, go" ir pan. emocijų išraiškom. Ir toptelėjo mintis konkursui panaudoti būtent šitas nuotraukas. Rezultatą matote Naudojau skrebo popierių a-la džinsinio audinio, po nuotraukom iš gofruoto kartono iškiptas tiksliai pagal natūrą pelės kilimėlis,ant klaviatūros raides dariau sukarpiusi raudoną popierių, gavosi raudoni klavišai, ant jų klijavau sidabro spalvos (tipo metalinės)lipdukus-raideles. Džinsinį popierių "sulopiau" metalizuotais siūlais. Raidės GO metalinės, buvęs pakabukas nuo mano rankinės. Į „džinsinę kišenę“ įkišau tagiuką metaliniu kanteliu-rėmeliu su aprašymu. Beje, lopai - tai sukarpyti sūnaus marškinėliai, kuriais vilki nuotraukose.

Aiva said...

Neandartaliete, koks "čiotkas" darbelis! Iš pradžių skaičiau aprašymą ir skaitydama tiesiog jaučiau, kad darbelis turėtų gautis labai smagus. Ir kai pamačiau, nenusivyliau. Labai fainas, šaunuolė!!!

Irma said...

Darbelių įvertinimas:

Aiva:
(pasikartosiu, jau l. ilgą aprašymą kžkr talpinau ;).
Mielutis skrebukas, ir detalės visos prasmingos.
Mane tėvai vadindavo kitu zuikio varaintu: "Ziku" {aš taip tardavau}.
Mane nustebino šis darbelis...gerąja prasme. Jis lyg ne tavo rankų darytas. Šį kartą labai daug sluoksniavimo, ir įvairių detalių; Tavo pastarieji LO labiau minimalistiniai :)
Patiko to "6" raštuoto popieriaus panaudojimas- jis kartu su autentišku troliko bielietu atrodo lyg abu bilietai kelionei.. Ir žemėlapis labai tinka sakyčiau netgi prie nuotraukos spalvų. Zuiko štampas kžkr matytas ;)
Sakai JB lapą paaukojai (tik iškirpt raudoną rėmą?) Dažnai matau kad taip daroma su šiais JB, betgi aš kitaip daryčiau. Ant raudono cardstock apvedžiočiau kontūrą JB ir antrą kart dar vieną-- t.y. tik rėmelį iš raudono cardstock iškirpčiau.
Sužaidimas pavadinimu man l.l patiko...matai pasirodo kad lietuvių k. pasiduoda tokiem sužaidimam su žodžiais ;)
Super skrebukas ;)
******
OJE/Knopkinukai:
Pasirodo įmanoma sužaisti su lietuvių k. ir dar kaip išradingai... Labai .l.l patiko pavadinimas ir iškart visiem suprantamas...super :)
*******
ader:
tiek detalių, tiek įvairovės :O visa žodžio prasme 'scrap'as" iš skiautelių ir likučių...Labai patiko kaip padaryta mini kygutė...šaunuolė ;)
********
Meadow of the Sky:
jau labai daug ir išsiplėtus diskutavau šį skrebuką, tad tik dadėsiu kad ši nuotrauka mane sužavėjo. Taip kad jei būčiau jos savininkė, netgi kelis skrebukus pagaminčiau su ta pačia foto:)
********
remini:
Pasiekei savo tikslą. Nors darbelis minimalistinis, vievien daug detalių kurios prašosi antro žvilgsnio. Ir pavadinimui super idėja iškirpti iš karuslėlės įpakavimo...super :)
*********
Diana:
Nuotraukos tokios nuotaikingos :D Ypač pirmoj vaikiukas žiūri į rankytę lyg sakytų : "Kąąą...kas čia tokio? Raudonai spalvai ir aš silpnybę turiu ;)
**********
Neandertaliete: nerealiai originalus darbelis :O...kaip čia net sumąstyt tuos klaviatūros klavišus?fantazijos tikrai reikia ;)...tikrai unikalu, ir net 3 nuotraukas sutalpinai....l.l. patiko ;)
**********
Dėku visom dalyvėm...iki sekančio konkurso ;)