Friday, June 25, 2010

Random Inspiration Challenge #6: Quotes


Title: delivery x 2

"...it feels like a gust of wind blowing inside your heart. It feels like bright yellow paint."
--Monique Duval

(lithuanian translation: "Toks jausmas, lyg vėjo šuoras praūžė giliai širdyje. Toks jausmas, lyg viskas aplinkui nusidažė skaisčiai geltonomis spalvomis."


For this challenge I dare you to use a quote, a mantra, credo or a positive affirmation.
The quote I used for my piece, although not specifically about the birth of a child, nevertheless, upon reading it, these words succinctly summed up the overwhelming scope of feelings in my heart, just moments before hearing the first cries of my babies'.  It truly is like everything washes over in bright yellow light and your heart bursts from happiness.
These photos are taken on two different births. I had a Cesarean section with both of my sons. In the first photo, I'm trying to hold it together and not cry--it was just seconds before they pulled Omar out of my belly. In the second photo, I look more relaxed and confident as I knew what to expect, this being my second C-section.  
The benefit of having a camera in the operating room is not only the increased chance of having these precious photos, but it also gave my husband something to do, an assignment that took the focus of the nerves. He was quite nervous during the 1st birth, lucky for me he just kept shooting pictures :)

Here are the rules of the challenge:


Format: Traditional, digital, hybrid scrapbook pages, cards, altered object, home decor items, etc...just about anything using scrapbooking supplies and a quote whether pre-printed on a sticker, chipboard, cut out from a magazine, book, typed, or hand-writtten.

Where/how to submit? Please leave one link to where we can see your creation (whether personal blog or online gallery. However, please do not leave links to sites where one has to become a member to view the images).

Due date: July 12 (24:00 EST).
I can't wait to see what you come up with!

Prize: Scrappy Cat "Flights of Fancy" 7-piece acrylic stamp set

Can't wait so see what you create !!!
*** *** *** *** *** *** 
Supply List for my layout:
Cardstock: Bazzil Basics (black)
Patterned Paper: Basic Grey (photo mat and yellow base), Creative Imaginations (kraft ledger).
Journaling cards: Jenni Bowlin (stamped clouds).
Stamps: Inque Boutique (background shape), Sassafras (clouds and bird).
Stencil: The Crafters Workshop
Chipboard shapes: Sassafras (#2), Close to My Heart (flourish).
Wood scrabble letter: EK Success
Alphabet stickers: American Crafts (yellow), Making Memories (mini alpha #1,2)
Rub-ons: American Crafts
Brad: Prima
Paint: Distress crackle by Ranger Industries
Ink: Versacolor by Tsukineko (orange), Close to My Heart (red), Colorbox Clearsnap (blue).
Thread: DMC
Border punch: Fiskars
Pen: Zig Millennium

23 comments:

Irma said...

(Translation for lithuanians):

*Nauja konkurso tema: Savame skrebuky ar skrebintam darbely, panaudokite citatą, kredo, asmenišką mantrą, ar žodžius kurie jus įkvėpia.
*Terminas: Liepos 12
*Darbelį įkeliate čia komentaruose ;)
**** **** **** ****
Apie mano skrebuką. Tai nuotraukos darytos operacinėj kada man darė Cezario pjūvį. Nors nuotraukos l.l panašios jos darytos 2005 m. (pirma foto) ir 2007 m. (antra foto). Pirmoj nuotraukoj likę sekundės iki sūnelio gimimo...mum sakė: "pasiruoškit- jau jį ištraukiam"...pamenu kad bandžiau neapsižliumbti kadangi būtent tada mano vyras bandė mano išraišką užfiksuoti.
Antra foto, matosi ank kiek aš atsipalaidavus--lyg pleže gulėčiau :D.

Jolanda said...

very beautiful!!Love the Yellow!!
Have a good weekend,Jolanda

Julie Tucker-Wolek said...

Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!! This is AMAZING Irma! I loveeeeeeeeeeeeeeee that quote and all the yellow! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Zivile said...

Šis darbelis nusipelno diiidelio teigiamo įvertinimo, kurio vakar nebespėjau sutaipinti čia :)

Ir nauja konkurso tema labai įdomi. Kol kas dar konkrečios idėjos (nors galvoje sukasi keletas minčių), bet iki duoto termino tikrai sumastysiu :D

Zivile said...

Nesutelpu į vieną komentarą :))) Prisiminiau klausimą, kuris nuo vakar kirbėjo galvoje - kaip čia yra, kad guli sau gražiausiai padažyta?? aš visad maniau, kad operacinėje ten viskas steriliai nuvalyta turi būti, net vestuvinius žiedus nusiimt liepia, o čia - nuostabus makiažas. Gal aš be reikalo nervindavausi, žiūrėdama Greys Anatomy, kad jos ten visos pasidažiusios eina operuoti :))))))

Irma said...

Thanks to all for all the comments!
****
Žmogiuke: apie kokį tu čia makiaža kalbi?? Juk tai mano natūralus grožis :D ;)

O jei rimtai, tai jiem sterilaus veido nereikėjo...juk ne veidą operavo ;) Mum paskyrė datą Cezariui, tad pasiruošiau...nereikėjo ten plėšytis ir rėkauti :)

Ir šiaip, atmosfera buvo tokia lyg "party" (ypač su pirmu). Daktarai rock-n-roll'ą užsileido, daug kalbėjo, juokėsi...pamenu kad net apie dažniausias daromas medicinos klaidas kalbėjo, kad man baimę įvarė... jiem pasakiau: "aš juk viską girdžiu" :D

Remini said...

aš pirma, aš pirma :D
štai mano darbelis ;)
http://reminihome.blogspot.com/2010/06/random-inspiration-challenge-6-quotes.html

Olga said...

Irmut, nuostabus darbas, tiek atlikimas, tiek detalės, tiek tavo kruopštumas. Manyje tokius galingus sentimentus iššaukė, atgaminau savo abu gimdymus taip, lyg tai būtų vakar atsitikę (mano abu irgi "cezariukai" :))
O pas mus vyrų į operacinę neįleidžia :(

Irma said...

remini: super darbelis!

Neandertaliete: maniškis nenorėjo eiti į operacinę, nenorėjo būt traumuojamas...pabumbėjo apie "senus gerus laikus kada vyrų neįsileisdavo", bet aš jam nedaviau pasirinkimo :) tiesiog nenorėjau būt viena, ir...nuotraukų norėjau :)

Aiva said...

Šis LO man atrodo labai įdomus! Labai patiko, kaip išdėstei tekstą (siaubas, kiekvieną raidelę lipdyti atskirai! - na, bet rezultatas vertas pastangų :) ). Taip pat labai patiko spalvingą juostą po nuotraukom - su gėlėm, saule, debesėliais, oro balionu - labai nuotaikingai atrodo, toks linksmas, laimingų žmogeliukų bardakėlis :)

O dėl tavo nuotraukų - aš net neįtariau, kad jos darytos skirtingu laiku. Kiap ir visos turbūt, aš pagalvojau, kad čia tos pačios akimirkos nuotraukos. :)

"Geltoni" žodžiai man be galo patinka! Stiprūs žodžiai. Paskatino tave sukurti tokią geltoną bombą. :D

Konkurso tema irgi labai įdomi. Einu pasirausiu tarp savo užrašinių - kas mane įkvėps, įdomu? :)

Aiva said...

Ai, dargi negaliu nepasakyt, kad patiko raudonas stačiakampis ir užrašas ant jo "delyveri".

Na išties - viskas patinka, neturiu prie ko prikibti ar paklausti, kodėl taip, o ne kitaip? :D

Zivile said...

Aš jau nžn kelintą kartą sugrįžtu pažiūrėti.

Irma said...

Ačiū Aiva...smagu kad patiko vertimo ir žodžių įgyvendimas ;)

Žmogiuke: dėkui ;) darau išvadą kad laikas tau kviestis gandrus ;)

Inga said...

Aš irgi pagalvojau, kad čia tos pačios dienos nuotraukos... :).
Labai labai įdomi tema. Gaila tik, kad visas sentencijas, kokios tik man mielos ir šiuo metu šauna į galvą, galiu pritaikyti sau. O sau screbuku nedarau :(. Bent jau kol nepabaigsiu užmanymo vaikui albumą padaryti :). Na, bet gal kokia šaus į galvą ir sūnui tinkanti :)

Irma said...

Inga,
bet juk vaikam l.l daug gražių sentencijų būna. Aš neperseniausiai gavau Webster's Pages firmos lipdukų su įvairiom eilutėm mažyliams. Anglų k. forumuose galėčiau nurodyti kur, daug būna surašyta spec. vaikam gražių žodžių, manau kad jei pagooglinsi ir lietuviškų variantų atrasi ;)
Sekmės visom...manau kad tema labai plati interpretacijai ;)

Inga said...

Nu labai labai norėjau šioj temoj sudalyvaut :). Todėl ant smūgio (nes jau išvažiuojam atostogaut, tai reikėjo suktis greitai)sumečiau vieną skrebuką.
Skrebuko vinis ne nuotrauka, o sūnaus gautas pirmasis dvejetas (tiesa, jis nebuvo įrašytas į dienyną, todėl Paulius drąsiai suglamžė šį darbelį ir išmetė). Aš tuo tarpu manau, kad bet kokie prisiminimai - skaudūs ar džiugūs - iš tiesų mums yra brangūs. Todėl ir gimė šis skrebukas: "Praeitis yra žavi tuom, kad ji yra praeitis".

http://paprastosmamosdienorastis.blogspot.com/2010/07/prisiminimu-albumas-praeitis-yra-zavi.html

Inga said...

Hmm... Rašiau komentarą, bet kažką turbūt blogai padariau, nes dingo.
Labai labai norėjau sudalyvauti konkurse, ir jau galvojau, kad tikrai be šansų spėti, nes išvykstame atostogauti, kur nei priemonių, nei interneto :(. Bet ant smūgio vis tik sugebėjau sukurpti paprastutį darbelį.

Skrebuko epicentre - ne nuotrauka, o sūnaus pirmasis gautas dvejetas. Tiesa, šis dvejetas tik ant popieriaus - jis jį išsitaisė, ir į dienyną jis nebuvo įrašytas. Paulius šį savo darbą buvo suglamžęs ir išmetęs į šiukšliadėžę, tačiau (fee, kaip negražu :)) ištraukiau, nes manau, kad bet kokie prisiminimai - ar jie būtų skaudūs, ar malonūs - yra mums brangūs ir verti būti išsaugoti. Apie tai ir šis skrebukas: "Praeitis žavi tuom, kad ji yra praeitis".

http://paprastosmamosdienorastis.blogspot.com/2010/07/prisiminimu-albumas-praeitis-yra-zavi.html

Toma Kalas Beauty said...

laba diena :)
as naujoke scrapbookinge ir tai pirmasis mano darbelis :) gal ir nera jis tobulas, bet ruosiausi nuo pat pirmos minutes, kai buvo paskelbta tema naujam konkursui :)) tik va, priemoniu kiekis ribotas, tai sukausi is padeties, naudojau tai kas po ranka :)) taigi, cia mano darbelis konkursui:
http://efauto-crafts.blogspot.com/2010/07/my-first-scrapbooking-project.html

Irma said...

entering this for Živilė
http://www.flickr.com/photos/50541789@N05/4767462878/

Kristi13 said...

http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.com/2010/07/pirstukai.html
Mano konkursinukas

Leja said...

vienas is pirmuju... pagal sentencija lyg ir atitinka konkurso tema.

Leja said...

http://yfrog.com/hqp7100004j

Olga said...

Mano konkursinis http://neandertaliete.blogspot.com/2010/07/gimtadienio-tortas.html