Sunday, March 13, 2011

Cosmo Cricket call to get published in Scrapbook Trends magazine...

Title: Bubble Vision
Pavadinimas: Burbulinis regėjimas

I saw this call over at the Cosmo Cricket blog - a challenge to all their readers to make a layout based on this sketch (below), for a chance to be published in Scrapbook Trends.
I wrote it off as mission impossible, due to a pretty bad flu and migraine as well. But it just gnawed at me to not let this opportunity slip away. So I jumped in with a gusto of Nike's: "Just do it!"

The requirement was to use Cosmo Cricket product for the layout, and I sure did! All of the paper elements here, even the chipboard, is Cosmo Cricket: The cardstock is Core'dinations Cosmo Cricket Neutrals Collection, and the patterned paper, sticker border, and chipboard details are from the Cosmo Cricket Snorkel line.
I've used the provided sketch accurately, but I flipped it counter-clockwise to accommodate a 5"x7" vertical photo. I added a film negative strip die-cut border, in order to provide repetition of elements, that is, to mimic the negative film strip border on the photo.

Thanks for your interest, and as usual, I appreciate your comments so much!
Irma
*** *** *** *** ***
Šis *hibridinis (*skrebukai kuriuose maišoma skaitmenos efektai su tradicinėm, t.y. realiom priemonėm) skrebukas jau priduotas Cosmo Cricket gamintojo blogo užduočiai -- sukūrti skrebuką vartojant jų produkciją pagal nurodytą schemą (kuri pavaizduota viršuj, bet aš ją apverčiau).
Nugalėtojos skrebukas bus spausdinamas Scrapbook Trends žurnalo rugpjūčio mėn. prenumerate.

Vakar užmačiau užduotį, bet kadangi mūsų namai pavirto į ligonių palatą, o aš dar (+) su migrenu, tai numojau ranką kad niekaip nespėsiu sudalyvauti. Betgi pasamonėje mane erzino kad praleidžiu šią progą, tai skubiai prisėdau prie darbastalio ir sumečiau per valandėlę. 
Gal ir gerai kada esu taip prispiriama, kadangi nuotrauką saugojau tokiam skrebukui kuris bus 'kažkas tokio,' bet to momento ir nesulaukiau.
Nuotraukos efektas (rėmeliai, 'texture', pavadinimas) išgautas Photohsop'u; Tai esa nuotrauka ant kurios eksperimentavau mokindamasi Jessica Sprague 'online' klases. Visko prikroviau ant nuotraukos besimokindama, bet finale, pagalvojau kad visai neblogai gavosi :)
Priduodu Jūsų teismui ;)
Ačiū kad apsilankėte ir ačiū už komentarus!
Irma
*** *** *** *** ***
Supply list:
*Photography: (by Irma Peredne); Photoshop CS3/Photo effects: Negative frame: Carina Gardner; Textures: Brown paper texture by Jessica Sprague; Font: Karabine (Dafont.com).
*Cardstock: Core'dinations Cosmo Cricket (Neutrals Collection).
*Patterned paper, sticker border and chipboard elements: Cosmo Cricket (Snorkel Collection).
*Dimensional badge stickers: American Crafts (orange flower), K & Company ('fun')
*Border punch: EK Success.
*Die cut tool and die: Quickutz.
*Pen: Kuretake ZIG Millennium.
*Rub-on phrase: Creative Imaginations.
*Adhesive: 3M Scotch ATG and Therm-o-web.

22 comments:

Nathalie said...

This is a fantastic LO!!! Good luck with the pub, I would pick it :)

Cindy Gay said...

I love the photo and negative strip. Great job!

Nadia Cannizzo said...

Glad you got the chance to do it...isnt a great feeling? I love the film strip...It simply stands out..And the photo...so cool how you captured that moment!..LOvely work irma.

Heather Jacob said...

so pleased you got to finish a page and submit !!!! simply gorgeous too and good luck ... beautiful choice of papers and awesome pics .. hugz xo

Anonymous said...

Irma, neturiu žodžių. Fantastiška.

Asta

Puskis said...

Jau kaip man patiko nuotrauka!!! Labai grazi,pukiai pagautas toks grazus momentas ir apdirbimas PS cia gerai tinka, ypac pavadinimas ant jos. Ir aisku burbulai, labai cia tinka, gerai suderinti. Ir man dar labai patinka foto juostele, gerai labai cia panaudota, super elementas!!

Olga said...

Net cyptelėjau iš džiaugsmo, kai pamačiau šį skrebuką. Kažkas nerealaus! Tie burbuliukai, perėjimai iš popieriaus į burbulus ir galiausiai į nuotrauką :D Super efektas. Irma, genialu, aš sužavėta!

Elisabeth Helland said...

LOVE this LO..... and all the details are just wonderful...thanks for sharing

Loreta said...

VAU...TRŪKSTA ŽODŽIŲ,PASAKA !
Pamačius tokį grožį,atsiranda įkvėpimas ir man.

Živilė said...

Vel telepatija O_o Sekanciam skrebukui planavau panaudoti nuotrauka, kurioje mano pussesere pucia burbulus! Dabar, pamacius tavaji, noresiu liftinti :) Burbulai ant skrebuko suzavejo mane :) Ir labai patinka kaip sufotosopinai pavadinima. Liuks darbelis!

dalijablog said...

labai, labai Irma! jau burbulu (abieju) grazumas ir ta juostele labai man patinka ten ikomponuota, liuksiskas darbas! po nuotrauka zydra juostele labai ten idomi...maciau tavo drauge irgi dare sia schemute ;)

Leja said...

Tikras profesionalus skrebukas! Keista paciai, kad ne foto ar koks elementas uzkliuvo, taip viskas liejasi i bendra visuma! Nuostabu!

Meadow of the sky said...

Labai mielas minimalizmas :)

Bente Fagerberg said...

Stunning page. Would definitely get MY vote. The design is fabulous and that photo is so special. Well done! Tfs!

...VitDeko... said...

Labai fainas skrebukas, tiek tais fantastiskai pereinanciais burbulais tiek visomis detalemis :)

Ignas said...

Tiesiog nuostabus! Iskart keliuos i savo favoritus! ;) Primena karsta vasara, kuomet visi taip linksmai taskosi vandeniu... O kaip tie melsvi burbuliukai padaryti? Cia kokie brads'ai ar akmenukai? :)

Lawrute said...

man labai patinka :)zavu, zaisminga, vasariska, linksma...
stiprybes jusu seimai - sveikit ;)

Irma said...

Thanks all for the lovely comments!
****
Ačiū visom skrebukėm (ir skrebukui ;) už gražius žodžius, ir linkėjimus sveikatai (Lawrute ;)
****
Ignai: tie burbulai ir banga yra iš kartono/chipboard to pačio Cosmo Cricket 'Snorkel' leidinio, čia:
http://www.scrapbookingaddiction.com.au/images/rsc433%20SNORKEL%20READY%20SET%20CHIPBOARD.jpg

MB Shaw said...

Excellent work!

Agneja said...

Nuostabus skrebukas! Ir nuotrauka kokia fantastiska ;)

Anonymous said...

kokia nuostabi nuotrauka! ir kaip viskas vieninga! nuostabu, Irma!
Marika

Anonymous said...

Man tai be galo patiko ir efektų "prikrauta" nuotrauka, ir pats skrebukas! Nustebino patiko tavo idėja fotorėmelius nedėti ant pačios nuotraukos, o patalpinti ant krašto šalia. Pati, turbūt, nebūčiau taip sugalvojus. Man labai patiko. Rėmeliai tušti, bet vis vieną sudaro fotojuostos įspūdį ir užuominą į prsiminimus.

Burbulai, be abejonės, labai patiko. :) Ypač ta figūra, atkartojanti pailgą burbulą, kurį išpūtė Mariukas.

Aiva