Sunday, May 1, 2011

Tidbitz in Time May kit layout: Sweetness...

Title: Adam, you are so much sweetness per square inch.
Pavadinimas: Adomai, tavyje yra tiek saldumo per kvadratinį colį.

You may purchase the Tidbitz in Time May kit here...

This is the 3rd layout I've created using the Tidbitz In Time May kit(!) Not bad, considering that before I received the kit, and upon being informed that it will contain mostly Webster's Pages patterned papers, I panicked. As lovely as Webster's Pages are, I do associate it with feminine, romantic style pages. Since I'm raising two sons, I was fearing that it will be equivalent to Mount Everest to scrap something that would showcase these beautiful papers and reflect my sons' boyish personalities as well.
I am happy with the way this page turned out.
*** *** *** ***
Štai jau net 3-čias skrebukas sukūrtas naudojant gegužės mėn. 'Tidbitz in Time' remėjų kit'ą ('kit'= prenumeruojamas {dažniausiai kas mėn.} skrebinimo priemonių klubas.

Prieš man gaunant šias lauktuves, buvau įspėjama kad rinkinuky bus pagrinde 'Webster's Pages' firmos raštuoti popieriukai. Kas žino apie šiuos popierius, supras kad tai tas kurio raštai pasižymi romantišku, gėlėtu ir daugmaž glamūriniu skrebinimo stilium. Auginant du sūnelius, ta kryptimi man retai tenka skrebinti. Tad buvau labai maloniai nustebus kad Webster's Pages 'Spring Market' leidinio popieriai yra grynai kaimiško stiliaus.
Esu patenkinta šiuo skrebuku, tikiuosi ir remėjai bus patenkinti.
*** *** *** ***
Here's what/how I've used the Tidbitz in Time May kit:

  • Because the Webster's Pages background paper is already quite busy with pattern, I did not have to add much, just a few 3D details to make it pop.
  • I cut out the preserve jar from another Webster's Pages paper and placed it on foam squares. 
  • I pierced the green flower in the center, and threaded it onto the stem of the yellow bouquet of flowers. I think it's a great spot for the bees to land :)
*** *** *** *** ***
  • Kadangi Webster's Pages raštuotų popierių raštas pasižymi margumu, nelabai daug detalių įmanoma pridėti. Tai ką pridėjau tai įkomponavimas į bendrą rašto kompoziciją, kad suteiktų labiau 3D efektą.
  • Vyšnių stiklainis yra iškirptas iš kito Webster's Pages popieriaus ir klijuotas ant lipnių pagalvėlių.
  • Geltona gėlė iš kit'o, pagalvojau kad puiki detalė bites vilioti.

  • Can you believe this is the 3rd layout I've used these Maya Road chipboard alphabet letters?! However, I'm finally out of the letter 's'. But 3 layouts completed with one set is still impressive, no?
  • The green rectangle is stamped with a large rubber stamp and the Ranger acrylic paint dabber in 'willow' color that came with the kit. I just dabbed the paint on the stamp, and stamped the same way I stamp with ink (just make sure to wash off the paint quickly as acrylic paint dries fast).
*** *** *** ***
  • Nepatikėsite tikriausiai kad tai jau net 3-čias skreukas vartojant šio kito kartoninį raidyną (nors 's' raides visas dabaigiau su šiuo skrebuku).
  • Žalias stačiakampis yra štampuotas su raudonos gumos dideliu antspaudu kurį ištepiau ne rašalu, o akriliniais dažais (tai Ranger firmos 'paint dabbers' willow spalva kuri pateikta šiame kit'e). Jei štampuosite su akriliniais dažais, patariu kuo greičiau juos nuplauti nuo antspaudo kadangi dažai greitai džiūsta.

  • One of the gripes I have with patterned paper manufacturers is that they print such beautiful patterns on both sides of the page. One way to show some of the print from the other side is to fold over a corner, as I have done in the photo above.  I like how the lines of this print are leading the eye to the photo.
  • I pleated the lace that came in the kit and glued it inside the fold.
*** *** *** ***
  • Dažnokai skūndžiuosi kad raštuotų popierių gamintojai pradėjo spausdinti skirtingus raštus ant abiejų lapo pusių - juk kaip apsispręst jei abu raštai patinka ir tiktų skirtingiem projektam. Kad parodyti abiejus raštus, dažnokai užlenkiu pagrindo kamputį kad matytūsi tas antras raštas. O šiame skrebuky, didelis (+) blogos rašto pusės tai kada atlenkus, rašto linijos veikia lyg trajektorija akį vedanti link nuotraukos.
  • Kaimiškas nertinis suklostuotas ir priklijuotas pagrindo atlenkimo kampe.
*Ačiū kad apsilankėte!...ir aplamai, ar dar čia kam įdomu skaityti apie mano techninius sprendimus, ar visiemm aišku kaip ir kas vien iš nuotraukų (?)
*** *** *** *** ***
Supply List:
(Kit: Tidbitz in Time May 2011)
*Cardstock: Die Cuts with a View (green); Bazzill Basics Paper (white).
*Patterned paper: Webster's pages (Spring Market line).
*Alpha chipboard and fabric flower: Maya Road.
*Alpha rub-ons: Doodlebug Designs Inc.
*Dies: Sizzix Tim Holtz Alterations (fence).
*Die cutting tool: Sizzix Vegabond.
*Border punch: Martha Stewart Crafts (grass).
*Stamps: Stamper's Anonymous (honey comb), Inkadinkado (bees), Hampton Art Stamps (large background).
*Paint: Ranger Industries (white crackle and green paint dabber); Delta Ceramcoat (pink and white).
*Pen: Kuretake ZIG Millennium.
*Ink: Colorbox Clearsnap (green); Ranger Industries (embossing clear).
*Embossing powder: Ranger Industries (black); Sugarloaf Products Inc. (yellow).
*Foam squares: EK Success.
*Twine: Darice
*Burlap: Craft supply.
*Button, lace, leaf, green and yellow flowers: (Unknown source) from Tidbitz in Time kit.
*Adhesive: Scotch ATG 714, Therm-o-web Zots, and Aleen's Tacky Glue.

8 comments:

Puskis said...

Idomu idomu!!! Jei tik netingi aprasyk kaip darei,galima pasimokyti (as tai patingiu dazniausiai... )
Darbelis fainas, grazus labai popierius (ir man tokio reikia :D ) Uogienes stiklainis super!!! Matai ir berniukam galima puikiai daryti darbelius su websteriais pasirodo :)
Beje nuotrauka faina!

Agneja said...

tikrai idomu ;) jau laukiu sekancio skrebuko ;)
o sis labai jaukus ;)

Trudi Harrison said...

Gorgeous with just the right amount of sweetness. Adorable photo which melts my heart

Meadow of the sky said...

Vakar padariau konkursinuka, dar sio darbelio nemačiusi, o labai panašiai su kampu sužaidžiau :)

Man nuotrauka ši superinė, tas saulės spindulėlis sūnelio žavumui dar prideda daugiau sweetness. Pamenu kai prgyvenai,kad gali būti sunku su berniukais ir webster rinkiniu, bet kaip matau su dideliu įkvėpimu darbuojiesi.
Dėkui užtavo laiką aprašant, nes tikrai ne viskas būna akivaizdu.

Živilė said...

Mielybe tikrai :) Sauniai susitvarkei ir su websteriais - toks sviesus, vasariskas skrebukas. Is tiesu, net nepazinciau, kad cia vebsteriai. Labai patiko tas korio stampas - taip skaniai atrodo, net uzsimaniau sviezaus medaus :D
O del aprasymo tai man patinka, kai aprasai. As pati daznai patingiu/nesugalvoju, ka rasyti, bet paskaityti tai megstu :D

...VitDeko... said...

Labai grazus skrebukas :) viskas taip harmoninga :)
as daznai pirma perzvelgiu tavasias nuotraukytes, paanalizuoju ir butinai visad paskaitau kaip ka ir kodel darai :) tad zinok neveltui rasai :) bet suprantu kiek tai laiko uzima ir dar dviem kalbom... tad jei apsispresi nerasyt arba tik anglu kalba, prisitaikysim ir jei bus neaisku klausim :)

Hilde Aaslund aka Scoobie said...

Lovely layout with beautiful details!

Anonymous said...

Aš šito nespėjau pakomentuot laiku, bet sakiau tau, kad mirštu, kaip jis man patinka. Nu net komentuot negaliu - lydausi ir tiek. :D Adomuko fizionomija nemirtinga čia. :)
Aiva