Sunday, September 4, 2011

Announcing the WINNER of Random Inspiration Challenge #20: Inspired by Jason Travis 'Persona' series

If you recall the recent Random Inspiration Challenge #20: Inspired by Jason Travis 'Persona series' photography, the time has come to pick a winner.
I received nine wonderfully creative submissions for this challenge, but there only can be one winner.
By way of a random number generator, the lucky lady to win the 60 sheets of various patterned papers
is...


5. Linutukas
'Random Inspiration Challenge #20': Įkvėpta fotografo Jason Travis 'Persona' serijos konkursas susilaukė netgi 9 nuostabių, kūrybingų skrebukų(!) Man neapsakomai buvo malonu matyti kad ši tema įkvėpė ne tik mane. Papildomai, tai buvo būdas su Jumis intymiau susipažinti. Manau ne tik man vienai smagu pasmalsauti ir apžiūrėti kitų rankines :)

Betgi nugalėtoja gali būti tiktai viena. Taigi, pasiteiravus pas Misterį 'random' generatorių, jis nusprendė apdovanoti Linutuką 60 lapų raštuoto popieriaus prizu.

(Linute, Sveikinu!!!! ir prašau patikslinti savo koordinates...turiu nuo seniau, gal nepasikeitė?)
Rašyk šiuo adresu: irma0408{eta}yahoo{taškas}com

7 comments:

Justė said...

Irma, man labai labai patiko šio konkurso tema!!! Gaila, neturėjau progos sudalyvaut, bet eidama gult 3val. nakties prieš užmiegant net kelias savaites vis dėliodavau šį skrebuką mintyse :D

Ir labai džiaugiuos, kad laimėjo LINA :) Nors kiekvienas darbelis buvo vertas prizo :)

Irma said...

justess22: smagu kad tema patiko, gaila kad nespėjai, bet gal kas nors susimėtys sekančiam konkursui kurį dabar ruošiu ;)

ader said...

Sveikinu Linutukai, dar kaip tik penktadieni pakalbejom kad prizas superinis ir kaip ji jo noretu, ir va tau prasom. Irma tema puiki.

Linutukas said...

jjjjėėėėėggggaaaaaaa :D

ka čia daug ir bekalbėti :)

dalijablog said...

Sveikinimai!

...VitDeko... said...

Sveikinimai Linutukui :)

Puskis said...

Didziausi sveikinimai!!! Tikrai kad norejai ir va turi!! Likimas!! LAAABAI sveikinu!!! Ir saunuole Irma kad tokius konkursus rengi ir tokiu prizu dar priruosi!!!