Friday, April 27, 2012

...like coffee in my blood


Title: ...like coffee in my blood
Pavadinimas: ...kaip kava mano kraujyje


Lately my sons are all about measuring my love for them and making sure it's 'equal'. This page is dedicated to my youngest -Adam, to let him know that although I love them both, it is differently, because they both have a different effect on me.
The title refers to the effect the youngest one's personality has on me: "Adam you are like a 3x of espresso, while Omar is like 'Sleepy time' tea. It is the most succinct analogy :)

The writing...I must confess that I first wrote a rough draft, and when writing on the layout towards the end, I had to chop a few paragraphs and condense.

Thanks for your visit and comments,
Irma
*** *** ***
Pastaruoju metu abu sūnūs bando 'matuoti' mamos meilę - lygiom ledų porcijom, saldainių kiekiu... Šis skrebukas skirtas pagramdukui Adomui. Tai laiškas kuriame išdėsčiau kad nors abu myliu, betgi labai skirtingai kadangi abiejų charakteriai išskatina skirtingą poveikį manyje. Geriausia analogija tai kad Adomas yra lyg 3X dozė espresso kavos, o jo brolis lyg raminanti arbata. 
Teksto sudėtingumas...Raštuotas popierius su gatavom linijom, bet pažvelgus į teksto juodraštį, suvokiau kad netilps. Tada teko tarp eilučių dar vieną liniją dadėti. Berašant į pabaigą pastebėjau kad netilps visvien, tad teko kelis paragrafus sutrumptinti, bet visvien pavyko išvardinti visas jo savybes, nuo vieno asmenybės kraštutinumo iki kito.
Dėkui kad apsilankėte ;)
Irma
*** *** ***
Supply list:
*Cardstock: The Paper Company.
*Patterned paper and stickers: Creative Imaginations.
*Alphabet & heart rub-ons: Heidi Grace Designs.
*Felt embellishment: Tinkering Ink.
*Acrylic swirl: Making Memories.
*Button: American Crafts.
*Stamps: Hero Arts (coffee cup); Inkadinkado ('java').
*Embossing powder and ink: Ranger Industries.
*Twine and foam adhesive: Darice.
*Pens and marker: Kuretake (black ZIG Millennium, and brown marker); Uni-ball Signo (white).
*Adhesive: Scotch ATG 714, Aleen's Tacky Glue.
*Staples: Tim Holtz.

13 comments:

Nadia Cannizzo said...

Oh yeah..I hear you! As you know both of mine are different personalities too. Although I am finding that they are changing all the time.

LOVE the handwritten journalling. Fantastic work. Great pic :)

Have a great weekend.

Jurgita EnglishTeacher said...

ir grazu, ir idomu :)

Grazaus savaitgalio!

Jurgita said...

O grožis ... tas ružavas kavos dūmelis :) Tiktai taip ir įsivaizduoju su kokiu švelnumu parašytas tekstas. Tu drąsi - aš nerandu savyje tiek stiprybės parašyti, kad mažė man kaip valerijonai katei ...
Bet, gal kada nors ...

Daiva said...

Irma labai gražus skrebukas (kaip visada - čia jau nenuostabu). Iš pradžių krito pavadinimas su kava - pastaruoju metu viskas, kas susiję su kava, man patinka (matyt, priklausoma pasidariau, ech, negerai...). Perskaičiau žodžius, kuriuose siūlai viską daryti iš širdies - mylėti, šokti, t.t. Ašaros pradėjo tvenktis akyse - tai man kažką priminė (beje, panaši detalė įdėta ir mano naujai dėliojamame skrebuke). Ir kompoziciškai kaip visada viskas puikiai žiūrisi - žaviuosi tavo darbais. Ačiū, kad esi ir kūri...

Ir dar norėjau pridurti tai, apie ką nesenai galvojau, prisimindama tavo skrebukus. Iš tavo darbų sklinda tokia didelė meilė vaikams - ne saldi ir cukruota, o natūrali, bet dėl to nė kiek ne mažesnė; laimingi tavo sūnūs turintys tokią nuostabią mamą. Tavo darbai neįkainojami tavo šeimai, o ypač vaikams (čia norėčiau parašyti nematomai, arba nutylėtai giliai širdyje - norėčiau ir aš turėti tokius prisiminimus nuo savo mamos...).

Lu Gomes said...

Hello from Brazil...it´s wonderful, I´m enchanted.

Rima said...

Irma, zaviuosi tavo darbais tyliai. Bet dabar susikaupiau ir pasakysiu:) Kad tiesiog negaliu atsistebeti, kaip tu randi savyje tiek laiko, kantrybes ir svarbiausia noro, rasyti tokias sirdi griebiancias istorijas prie kiekvieno skrebuko... Kiekviena karta kazkuo nustebini ir ikvepi. Aciu tau.

Živilė said...

Kiek galedama pasididinau ir perskaiciau tavo laiskeli sunui - smalsumas nugalejo :) Nerealus bus jam veliau prisiminimas paskaicius sita teksta... O pats skrebukas man labai patiko - lyg isplestas is dienorascio ar kokios pasaku knygos :) Super judvieju nuotrauka! Labai labai :)

sandi said...

Love this Irma! Such an eye-catcher!

Aiva said...

Turiu ir aš tokį lapą. Ir vis svarsčiau, kaip jį panaudoti. Tu jį panaudojai super gerai. :)
P.S. Skaitau merginų komentarus ir graudinuosi, kad tiek daug prarandu nesuprasdama angliškų tavo tekstų - aprašymų, laiškų vaikams... :( Visi žavisi, gyria, o aš nieko negaliu pasakyti...

Neringa said...

Man itin patiko tavieji palyginimai apie espreso kavą ir raminančią arbatą. :D
Žavus skrebukas!

Unknown said...

It's amazing ! I love how you can journal so much on your page ! Fabulous !

Anonymous said...

Kaip idomiai! Ir tikra tu journaling karaliene! Patiko visi simboliai tai pat! Žmones sako sunku myleti abu vaikus vienodai, sako kaip padalint ta meile. Myli viena, atsiranda kitas ir kaip tada meile dalinti!
Smagu kad Adomukas kaip espresso veikia! :-)

Dalijablog

Irma said...

Thank you all for the comments!
***
Ačiū už komentarus ;)

dalijablog: Manau neįmanoma vaikų mylėti vienodai, o gal tiksliau neįmanoma tą meilą matuoti. Manau mylime nei mažiau ir ne daugiau o tiesiog skirtingai.