Thursday, March 18, 2010

double layout: "Friends IRL"

Title: Friends IRL (in real life)




My other half always teases me that I spend too much time on the internet, and nothing will ever come out of it. He couldn't be more wrong, because the most wonderful person came out of it--a new friendship with Aiva. Our friendship started virtually, but after she accepted my invitation to visit me in the USA, we got to know each other IRL (in real life). Many private emails and conversations later, I feel like there's some telepathic connection between us. For example, I'll have something on my mind to ask her, and without asking, she'll write about it in the next email :) I thought that zodiac-like stamp is very mystic and cosmic-like, appropriately fit the idea that fate brought us together. I've told her that I feel like some higher power has sent her to me when I needed a friend like her. Coincidentally, I've also found an Inque Boutique stamp (Victorian Flourishes) with the perfect saying: Friends are God's way of taking care of us. I feel like Aiva is God sent :) 
P.S. apologies for the horrid scanning; Due to a few extra bulky embellishments, the red background is marred with shadows.

14 comments:

Irma said...

translation for lithuanians:
Pavadinimas: draugės realiai (IRL: in real life= tiesioginis vertimas "tikram gyvenime", t.y. ne virtualiam ;)
Pirmiausia pasigėdinsiu kad labai nepavyko skenuoti kadangi šiame darbely l. daug iškylų/3D detalių.

Pagaliau iškepiau pirmą skrebuką su Aivos USA kelionės nuotraukom, ir tai tikėkimės kad ne paskutinis skrebukas.
Šis dvigubas skrebas (po 30x30cm), tai sakyčiau kad labiau dokumentinis, reportažinis o ne dekoratyvinis. Labai norėjau įamžinti kaip mes susitikome ir kas mus jungia.
Dažnai tarp mūsų veikia telepatija, tai pavaizduoti kaip tik atradau parduotuvėj nublokštą štampuką...man jis pasirodė kažkoks kosmiškas ar lyg Taro korta--mistika kad radau draugę būtent tokią kurios man labai reikėjo. Taip pat kitame štampukų komplekte irgi atradau štampuką su užrašu: "Draugės(ai), tai vienas iš būdų kaip Dievas mus prižiūri.
Aivą atradau SM forume. Ji pasidalino l. asmenišku skrebuku, bet nežinojimas to darbelio istorijos (kuri nujaučiau yra labai sudėtinga ir svarbi), mane tiesiog kamavo. Išdrįsau Aivos paprašyti kad man papasakotų ir stebuklas (!) Ji sutiko :) Taip ir užsimezgė mūsų draugystė.
Aplamai, kas mane labiausiai imponuoja skrebukių darbeliuose tai žmogaus istorija- ne produktas, ne "Swarkovskiniai" blizgučiai, ar tobulas dizainas, bet visi tie asmeniškumai ir visa kita ką maža kas drįsta pasidalinti su kitais. Aiva drįso būti savimi ir tai pakeitė viską ;)

Julie Tucker-Wolek said...

wowwwwwwwwwwwwww!!! this is sooooooooooooo gorgeous!! love the photos and love love love the colors!!! sounds like U have an amazing friend! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Linutukas said...

nuostabus skrebukas ir nuosirdziai ir graziai papasakota istorija, jau net nezinau kelinta karta uzsuku pasigrozeti :), kaip visada likau suzaveta :)

Kristi13 said...

Puikus darbelis. Labiausiai tau pavydžiu to kaip tu moki kurti būtent ne grožinius screbukus o tokius kurie gali kažką tau papasakoti.

Zivile said...

Atėjau dar kartą pažiūrėti :)
Kaip judvi gražiai atrodot :)

Lawrute said...

...as visada zaviuosi tavo gebejimu papasakoti pacius jautriausius dalykus, pacius asmeniskiausius... ir viskas visda taip giliai is sirdies...

...mums lietuvaiciams, gyvenantiems lietuvoje, reikia labai daug pastangu paminti savo santurumui ir kuklumui...

Jurgita/Sanrita said...

Susimasciau ... kada paskutini karta savo draugei prisipazinau, kaip vertinu musu draugyste ... Kartais atrodo, kad savaime suprantami dalykai - nebutinai turi buti publikuojami.
Puikus budas isreiksti savo mintis ir isgyvenimus ... prisipazinti ir paviesinti savo emocijas. Superinis skrebukas .... :)Aciu kad paviešinai.

Aiva said...

Neturiu zodziu... susijaudinau iki asareliu.... be to, neapsakomai grazias spalvas parinkai, ir detales... man be galo grazus ir brangus skrebukas...

Irma said...

thanks for the sweet comments!
***
Ačiū visom už šiltus įvertinimus.
Aiva, taip malonu kad tau patiko :), bet...svarbiausia ko nepaminėjai, negi nepastebėjai kad palikau "R" raidės viduriuką--čia spec. tau ;) :D

Zivile said...

Po paskutinio Irmos komentaro žandikaulis atkaro... iki šitokių smulkmenų apgalvota. Nerealiai...

Aiva said...

Živile, ji tą raidės viduriuką paliko tyčia mane paerzinti, nes žino, kad aš nemėgstu, kai skrebukuose paliekami raidžių viduriukai. :D

Irma, nepastebėjau iš karto, kadangi žiūrėjau pas Mariną, o pas ją neina padidinti paveikslėlių, tad neįžiūrėjau daug ko - galėjau pasigrožėti tik bendru vaizdu...

Dabar jau grįžau namo (šią naktį), tai tyrinėju tavo LO atidžiau... Žinai, tas mistiškas štampukas yra netgi labai simboliškas, kadangi ten vidury delfinai - o jie yra mano mėgstamiausi gyvūnai. Ir dar štampuke pavaizduoti Zodiako ženklai - o aš domiuosi astrologija. :) Žodžiu, fantastiškas skrebukas!

Irma said...

Aiva,
Sistemingai pratinu tave prie raidelių viduriukų :D
faina kad štampukas atitiko--net nž kad tau patinka delfinai...parduotuvėj radau vienišą nublokštą štampuką už 50 centų...prašėsi labai kad priglausčiau, bet tik dabar žn kodėl :) idomu kada buna tokie sutapimai ;)

Zivile said...

Aš sakau, kad pas jus čia susidėjo labai daug sutapimų! Labai mistiška...

Anonymous said...

Taip, labai mistiška... Maža to, būtent tą dieną, kovo 18 d., aš kaip tik Niurnberge (Vokietijoj) stebėjau delfinų dresavimą... :)

Uuuufff... kaip aš mėgstu tokius sutapimus....

Aiva