Thursday, March 15, 2012

CSI: Case File No.10 and Simple Scrapper March Challenge...


Title: Me: A-Z
Pavadinimas: Aš: A-Z
This page was done for CSI: Case No.10, with the inspiration board featured below. I used all of the colors in the color palette with the addition of accent touches of blue, as this color was predominant in the photo. 
For the 'Testimony' portion of the prompt - the text - I chose to 'shine light on my subject', but I did this in an alphabetical list pattern as prompted by the 'Simple Scrapper March Reader Challenge' to use a list on a journaling card. My journaling 'card' was replaced by a clear adhesive label onto which I printed the text so that the background of the page shows through it.
Below is a close-up of the multi-layered embellishment I've created. I think this page turned out to be very spanish-style inspired. I look like a flamenco dancer with the flower in my hair and the black lace doily. This was an autoportrait I took of myself poolside in Mexico. I already scrapped this photo in our mini album 'Cozumel, Mexico 2011', but thought it'll be perfect to use for an "all about me" themed layout. 

Below is the stamped image displaying my title. It's further heat embossed and colored with glitter pens, as well as dressed-up with rhinestones and hand-stitching through the paper dolls.

I also thought it a good idea to provide a close-up of the text. It's really heart-warming to recently be receiving positive comments not only on the looks of my scrapbooking, but the content of my text, so 'Thank you!'



*** *** ***
Šis skrebukas esa sumeistrautas keliem iššūkių saitams. Pirmam - CSI: Case No.10 pagal viršuj pateiktą 'Įkvėpimo lentą', kuri diktuoja vartoti nurodytą spalvų paletę ir kelis 'patarimus' iš abiejų kategorijų. 

Lentos nuotraukoj pavaizduota moteris man primenė flamenko šokėją, būtent todėl ir pasirinkau įgyvendintį šį įvaizdį savame skrebuke. Skrebuko autoportretas darytas Meksikoj, tai ispaniškas prieskonis čia ir į temą ;)
Kito saito 'Simple Scrapper' užduotis, skatina sekėjus parašyti tekstą sąrašo formatu ant kortelės. Pagalvojau kad būtų labai įdomu apibudinti save pagal alfabetą nuo A-Z. Baigus skrebuką suvokiau kad ištiesų tai būtų puiki tema naujam konkursui! Ar atsirastų norinčių atgaivinti 'Random Inspiration' konkursą mano saite šia tema - Aš: A-Z ?
Dėkoju už komentarus!
Irma
*** *** ***
Supply List:
*Cardstock: Bazzill Basics Paper (red).
*Patterned paper: American Crafts, Die Cuts with a View (black script).
*Journaling note card and decorative brad: K & Company (wood grain).
*Transparency: Hambly Studios.
*Clear adhesive label sheet: Avery.
*Acetate doily: Unknown source
*Alphabet chipboard: American Crafts.
*Alphabet stickers: EK Success.
*Spray mist: October Afternoon.
*Screen: Tattered Angels.
*Stamps: Stampenous (type); Catherine Moore - www.CharacterConstructions.com (paper doll).
*Stamping ink:ColorBox.
*Embossing powder: Ranger Industries.
*Pens: Kuretake ZIG Millennium (black), Sakura (red and blue glitter).
*Rhinestones: Me & My BIG Ideas.
*Thread: Coats & Clark.
*Floss: DMC.
*Punches: Martha Stewart Crafts (flowers); Fiskars (scallop circle); EK Success (corner rounder).
*Rub-on: Die Cuts with a View (butterfly).
*Adhesive: Scotch ATG 714, Zots glue dots.
*Font: Book Antiqua.

18 comments:

Cindy Gay said...

Ah! That's so cool!

Catherine SIWCZAK said...

fabulous ! Congrats for the idea and for the journaling !

Živilė said...

mmm koks skrebuks! Tikrai labai ispaniskos nuotaikos - ta stampuota moteris, ir tas purkstas ornamentas, ir tavo gele plaukuose irgi :) Ir kaip faina, kad panaudojai sita savo nuotrauka - tokia femme fatale man cia :) Labai grazu. Gerai, kad priartinai aprasyma - buvo idomu suzinot apie tave daugiau. Nezinojau, kad megsti lyginius skaicius, o labiausiai nustebino ir palinksmino, kad vengi golfu :))))) (man jie ziema nepakeiciamas daiktas, nes nuolat salta).

...VitDeko... said...

o tikras ispaniskas dvelksmas :) faina labai ir idomu butu pasiziuret, panagrinet detalytes ;) aisku smalsu buvo ir is arciau apie tave paskaityti, suzinoti daugiau detaliu apie tavo asmenybe :) beto skaitant apie tave nuo a iki z kilo tokia mintis "nu geras, kaip fainei sugalvota!" :)) reik ir man prisedus taip konkreciai apie save bandyt padaryt, butu tikras issukis ir idomu ir seip pastaruoju metu gyvenu giliam dialoge su savo prioritetais, tad butu labai gerai sudelioti visus taskus ant i :)) tad jei skelbsi konkurseli bus kaip tik proga, nes kitaip manau nukelsiu sia minti kol foto rasiu ir panasiai... :)

Agneja said...

Pritrenkiantis, karstas skrebukas!
Einu dar patyrinesiu, labai idomus tas sarasas ;)
Del konkurso as tai tik uz, jau buvau pasigedus ;)

...VitDeko... said...

p.s. dekuj, kad radai laiko ir jegu parasyti ir lietuviskai....suprantu kaip tai sunkoka tau, tad labai uz tai dekinga, nes asmeniskai as angliskai suprantu girdint, o su googles vertimu tai tikros pievos gaunasi ir visai is prasmes konteksto iskrentu :) neturiu kas salia teisingai isverstu :( tad didelis tau dekui :)

Neringa said...

Patiko mintis apie save pasakoti nuo A iki Z. :) Tikrai palaikyčiau tokio konkursinio idėja, jau pats laikas jam. :)
Ir dar: ir taip žiūrėjau, ir taip žiūrėjau į tavo skrebuką, ir man jis toks netipiškas, bet tuo iškart pritraukiantis.

Jurgita said...

Nu tikrai ne valandos darbas ... Kiek detalių, spalvų ir idėjų ... Kaip apsidžiaugiau, kai sugebėjau perskaityti ką apie save parašei skrebukyje ... Tik meniškas žmogus gali ir piešti ir skrebinti ir įdomiai rašyti ...
Gražu, labai ...
O konkurse tikrai dalyvausiu ir jau dabar pradėsiu narplioti alfabetą :)

sandi said...

Love this......so neat looking!

Justė said...

LABAI ĮDOMUS SKREBUKAS - KAIP VISADA VISKAS TAIP IŠIEŠKOTA! Oi, išsijungiu CAPS LOCK :) Man užkliuvo tik vienas dalykas - turbūt ta flamenko šokėja antspauduota? Tai man tokia pirma mintis, kad jos galva kai nukirsta :) Na, tiesiog ta linija grynai ties kaklu eina - tikiuosi, aiškiai parašiau. O konkursas A-Z būtų labai įdomu ;)

Irma said...

Thank you all for the kind comments!
*** *** ***
Ačiū merginos už komentarus bei naujo konkurso palaikymą....būtinai dabar surengsiu ;)

Juste: Įdomu man skaityti įvairaus plauko nuomones, tai būdas pamatyti savo darbus kitomis akimis ;) O moters štampavimas buvo darytas specialiai kad galva būtų ant tos medienos raštuoto popieriaus. Pagrinde todėl kad tokiu būdu sujungia tą medienos lapą su pagrindu - akim tai perėjimas nuo vieno lapo į kitą. Jei dar pažiūrėsi, moters alkūnės irgi nesujungtos (toks čia jau antspaudas - net vadinasi "paper pieced doll")... Jei kalba eitų apie šį principą fotografijoj -t.y. siužeto kadravimą taip kad 'nenukirsti' žmogaus ties sanarių, tai aš pilnai palaikau ir esu šią techninę taisyklę, bet....juk čia meniška interpretacija ;)
Dar, patiko man kad štampuodama jos veida pagavau gėlių rašto - tai tapo lyg vėliumas dengiantis jos veidą- paslaptinga ;) Taigi, turiu savas priežastis kodėl man būtent taip gražiau žiūrisi, nors suvokiu kitomis akimis gal kitaip, bet juk skrebinam sau ;)

Denise Price said...

Love this creative page! You mentioned Mexico and flamenco dancers... am I also seeing a bit of influence from Frida Kahlo? I'm thinking I see her influence in the self-portrait, the divided-up figure drawing, and all the flowers.

Reading your list, I see that we have some things in common. I too kept my maiden name when I married. And I love to check out zillions of library books. They recently lowered the limit at our library from 100 items to 30, so I've been a bit deprived lately. :)

Shaunery said...

Irma, I so enjoy seeing your layouts each weeks at CSI. They're so artful, beautiful and incredible. You are a true artist. Thank you so much for sharing your creations and life with us!!

Irma said...

I am so {speechless} flattered by your comment! Thank you so much!
***
Denise, It's funny that you've mentioned Frida, bc. I thought of it too when I got the photos back.
I love Frida's art and her life story. When I was walking around the resort in Mexico, a few male staff members have said " Hola, Frida!", thanks for making me recall that ;)

Karen Shady said...

WOW !!!! this is stunning :) and such a lovely photo

Aiva said...

Puiki idėja aprašyti save pagal abėcėlę! Sugalvok tu man taip! ;) Buvo įdomu skaityti. Pats skrebukas irgi be galo patiko! O ta šokėja man priminė ne šokėją, o tokią matroną... :) Žiūrėjau į ją ir galvojau, ką ji galėtų reikšti tavo darbelyje? Ir sugalvojau, kad tu save vaizduoji kaip namų šeimininę, šeimos galvą, kad viskas yra tavo rankose - visi 3 tavo vyrai pakabinti ant virvutės ir tu juos laikai savo rankose. :))) Paskui pati juokiausi iš savo interpretacijos. :)
P.S. Konkursui pritariu viom keturiom!

Justė said...

"Taigi, turiu savas priežastis kodėl man būtent taip gražiau žiūrisi, nors suvokiu kitomis akimis gal kitaip, bet juk skrebinam sau ;)"
Man viskas labai aišku - kiekvienas gi daro taip, kaip jam įdomiausia, gražiausia ir t.t. Man irgi smagu, kai mano darbus įvertina "kitos akys" ir dažnai tas mintis panaudoju sekančiuose savo darbuose :)

Unknown said...

Amazing ! I love this !